Orginalny Bluetooth
-
- Przeglądacz
- Auto:: Vw Touran 1T 2004r 2.0 TD
- Imię:: Sebastian
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Orginalny Bluetooth
Witam. Wiem że to nie jest ten samochód o jakim jest forum ale nie mogę sobie z tym poradzić i myślę że jeśli auto o którym mowa jest również z grupy vag to może ktoś mi pomoże,a mianowicie chodzi mi o to że moja żona posiada Seata Altea z 2006r z silnikiem 1.9tdi 77kw niekiedy natrafia się okazja że się zamieniany i ja używam jej auta. Samochód posiada kierownice multifukcyjna,zegary z pełnym Fisem i zestawem głośnomówiący co wydaje się na orginalny,radio jest standardowe tak jak prawie w każdej Altei po połączeniu się z telefonem na liczniku mogę przejrzeć cała książkę tel tak to działa a rozmawia się super, tylko moje pytanie jakie mnie męczy o nikt mi pomóc nie może to się zastanawiam dlaczego tylko mogę rozmawiać przez bluetooth a nie mogę również przez bluetooth słuchać muzyki,próbowałem wszystkiego ale nic nie idzie włączyć żeby leciała Muzyka z telefonu przez bluetooth w aucie. Mógł by mi ktoś pomóc oczywiście jak nie dostanę odpowiedzi bo ten samochód nie pasuje do forum to zrozumiem to ale myślę że warto spróbować. Pozdrawiam i dziękuję
- tajpej
- Zaawansowany
- Auto:: golf V R-line
- Imię:: michał
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 67 razy
Re: Orginalny Bluetooth
pewnie masz moduł bluetooth 5p0 (pod fotelem pasażera ) który nie wspiera A2DP
tzn przesyłanie muzyki . pozostaje wymiana modułu na inny który wspiera ten protokół
i pewnie jeszcze dołożenie kabli od modułu do radia bo jak wymienisz sam moduł to będziesz miał dźwięk tylko po jednej stronie samochodu
tzn przesyłanie muzyki . pozostaje wymiana modułu na inny który wspiera ten protokół
i pewnie jeszcze dołożenie kabli od modułu do radia bo jak wymienisz sam moduł to będziesz miał dźwięk tylko po jednej stronie samochodu
-
- Przeglądacz
- Auto:: Vw Touran 1T 2004r 2.0 TD
- Imię:: Sebastian
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Orginalny Bluetooth
A ja się zastanawiałem do czego pod tym fotelem idą te kable bo ani nie są podgrzewane ani nie są podłączone do pasa a teraz dzięki tobie już wiem do czego one są . Będę musiał popatrzeć jak to wygląda albo dam sobie spokój choć zastanawiam się nad zmianą radia na nowsze tylko nie wiem czy mi będzie wszystko działać. Dzięki za pomoc