Licznik - error na przebiegu całkowitym
-
- Kandydat
- Auto:: Touran 1.6 MPI 2003r
- Imię:: Michał
Licznik - error na przebiegu całkowitym
Witam, autko posiadam od 7 lat i nigdy mnie nie zawiodło, ale ostatnio pojawiły się na liczniku "ładne kwiatki", mianowicie po przekręceniu kluczyka zamiast przebiegu auta pojawia się error, który po kilku km lub minutach znika i wszystko wraca do porządku dziennego. Temat występuje od dłuższego czasu, wcześniej sporadycznie, a od tygodnia praktycznie podczas każdego odpalania samochodu. Oczywiście nigdy nic nie było kombinowane przy przebiegu, jedynie to (błąd z mojej strony) wyjmowałem licznik w celach kosmetycznych - wydmuchać "paprochy", ale bez odpięcia klemy. Jeden magik stwierdził, że licznik się kończy, zabrał auto, coś tam pogrzebał przy zimnych lutach i jakimiś "prosesorze" w liczniku. Cud! Działa, a raczej działało przez tydzień i od nowa na dzień dobry error. Licznik o nr 1t0920860b z 2003r. I tu pytanie, czy muszę kupić licznik o identycznych nr? Tylko później czeka mnie wizyta u ogarniętego chłopa aby zrobić adaptacje? Ktoś na Podkarpaciu, Małopolskie lub Lubelskie? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Re: Licznik - error na przebiegu całkowitym
Kupisz vag can pro klona i sam immo przepiszesz
Kup sobie odrazu pelny fis
https://allegro.pl/oferta/vw-touran-1-9 ... 2079327580
Kup sobie odrazu pelny fis
https://allegro.pl/oferta/vw-touran-1-9 ... 2079327580
-
- Kandydat
Niby proste kolego, ale to właśnie nie jest mój "konik", nie czuje się na siłach żeby pchać się w elektronikę.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
-
- Kandydat
No właśnie szukam takiego "fachure" który mi to ogarnie, bo u mnie to dramat. I czy muszę kupić licznik o tych samych nr? Jeżeli tak to koszt blisko 400zl, a Ty wysłałeś mi linka do zegarów o połowę tańszych w dodatku z pełnym fis