Każdemu z Was osobno chcę podziękować za te 7 lat wspólnych batalii z naszymi turkami, modów, napraw, generalnie wszystkiego czym chcieliście się podzielić ze mną
 Wczoraj mój klamot szczęśliwie zmienił właściciela i pojechał za wschodnią granicę cieszyć nowego właściciela w rejonie lwowskim. Palił, jeździł, hamował, w komplecie buty na zimę w dobrym stanie. Generalnie, w tej jednej chwili było mi szkoda się z nim rozstawać ale potrzeba 7 krzeseł na pokładzie przeważyła.
 Wczoraj mój klamot szczęśliwie zmienił właściciela i pojechał za wschodnią granicę cieszyć nowego właściciela w rejonie lwowskim. Palił, jeździł, hamował, w komplecie buty na zimę w dobrym stanie. Generalnie, w tej jednej chwili było mi szkoda się z nim rozstawać ale potrzeba 7 krzeseł na pokładzie przeważyła. ps. forum nadal będę podglądał

"Psiakrew, cholera..." no ale Tourany tez sa 7 osobowe to moze sie uda takiego skolowac choc pewnie cos wiekszego typu Sharan bylo by lepsze. No nic powodzenia w poszukiwaniach i miliona kilometrow w nowym wozidełku.
 "Psiakrew, cholera..." no ale Tourany tez sa 7 osobowe to moze sie uda takiego skolowac choc pewnie cos wiekszego typu Sharan bylo by lepsze. No nic powodzenia w poszukiwaniach i miliona kilometrow w nowym wozidełku.