Feromony

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
egzen
Początkujący
Auto:: VW Touran
Imię:: Kamil

Feromony

Post autor: egzen »

Cześć. Ogólnie tyle tego szumu jest wokół feromonów. Widzialem,że wiele sklepów oferuje na sprzedaż własnie takie zapachy. NO więc mam takie pytanie. Czy któryś z panów może probował a jeśli tak to jakie oraz jakie były efekty?
Zastanawiam się nad tym aby sobie kupić i wypróbować na kobietach. Ale nie wiem za bardzo jakie, bo wybór na allegro jest spory. Czyms różnia się feromony za 30 zł a te za 300 zł?
mayik
Początkujący
Auto:: Touran
Imię:: Mariusz

Re: Feromony

Post autor: mayik »

Jasne,że będzie różnica. To tak jakbyś kupował buty z 20 zł a buty za 200 zł. W pierwszym momencie wydaje się,że to jedno i to samo jednak jeśli chodzi o użycie to wychodzi , ze jednak jest różnica pomiędzy jednym a drugim. Nie oczekuj dobrego działania po feromonach za 20 zł. Prawdziwe feromony mają w sobie składniki pochodzenia roślinnego i syntetycznego, które naśladują prawdziwe wydzielane przez organizm hormony. Tak wiec ich cena musi być trochę wyższa. Nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia ale wypróbowałem kilka rodzajów i według mnie najlepsze były Love Desire. Ale ta droższa wersja w ciemnej butelce. W w jaśniejszej również są ok ale są trochę słabsze ( z drugiej strony jeśli nie chcesz wydawać dużej kasy a chciałbyś przetestować działanie to możesz sobie również kupić i te).
Awatar użytkownika
egzen
Początkujący
Auto:: VW Touran
Imię:: Kamil

Post autor: egzen »

Widziałem je i szczerze powiedziawszy to właśnie nad nimi najbardziej się zastanawiałem. Martwi mnie jednak jedno. Czy nie jest to jedynie efekt placebo i czy feromony będą działały na kobiety a nie powodowały jedynie pewność siebie u mnie.
baltazar
Auto:: Tauron
Imię:: Jan

Post autor: baltazar »

Tylko, że foromony są bvaaaaardzo drogie i czy aż takie skuteczne?
ODPOWIEDZ