Witam. Podrzuci ktoś opis wtyczki do multifunkcji ? Kierownica to 12 przycisków taśma z literą C numeru wiązki nie znam bo nie ma na niej zawieszki ale była w komplecie z kierownica i poduszką. Nie działa mi klakson.
Niestety nie mogę wrzucić autoscanu . Wywala mi jakiś błąd przy dodawaniu posta
VW Touran - Kierownica multifunkcyjna MFSW - manual
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Re: VW Touran - Kierownica multifunkcyjna MFSW - manual
Panowie pacjent VW T6 siedzi OEM kierownica taka jak w golfie 7. Kiedy chciałem zmienić na taką z Rline z okrągłą poduszka nie działa multifunkcja. Patrzę po kablach to u mnie od wiązki idą 4 kable do zwijaka a w golfie 5 . Trzeba dokładać moduł zewnętrzne by to działało.
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 114 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
T6 - PQ
golf 7 - MQB
no tak to tego nie zrobili by działalo
zadziała Ci tylko kiera z PQ - caddy, Amarok, T6, z tempomatem/acc lub bez o ile masz BCM co osbługuje kiere multi i jest odpowiednia instlacja + kodowanie
golf 7 - MQB
no tak to tego nie zrobili by działalo
zadziała Ci tylko kiera z PQ - caddy, Amarok, T6, z tempomatem/acc lub bez o ile masz BCM co osbługuje kiere multi i jest odpowiednia instlacja + kodowanie
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Kiera jest z łopatkami i tempomatem wizualnie taka sama jak w moim golfie była zanim zmieniłem na rline na okrągła poduchę . Czyli nie ma szans na montaż a kiera z polo GTI czy to te mqb
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
-
- Początkujący
- Auto:: Caddy Furgon 2006 BLS
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Witajcie.
Ciekawa informacja na temat modułu 1K0953549CF
Na liście RT jest oznaczony jest jako tylko Lin 2.0 a jakimś cudem zadziała moja kierownica 8 przyciskowa.
Jak go kupiłem był zakodowany na lin 1.3, da się zakodować na lin 2.0 ale czy działa z kierownicą 12k dowiem się w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam
Dodam, że wczoraj założyłem kierownicę 12 przyciskową i po przekodowaniu, ona również ona działa.
Ciekawa informacja na temat modułu 1K0953549CF
Na liście RT jest oznaczony jest jako tylko Lin 2.0 a jakimś cudem zadziała moja kierownica 8 przyciskowa.
Jak go kupiłem był zakodowany na lin 1.3, da się zakodować na lin 2.0 ale czy działa z kierownicą 12k dowiem się w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam
Dodam, że wczoraj założyłem kierownicę 12 przyciskową i po przekodowaniu, ona również ona działa.
-
- Początkujący
- Auto:: Caddy Furgon 2006 BLS
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Tak samo jak CD. W moim mniemaniu różni je tylko blokada kluczyka.