Nie jest źle, jeżdziłem bardziej mułowatymi, oczywiście ze świateł nie wystartujesz na kubicę, ale w zakresie od 100 km ma niezłe przyśpieczenie.emcies pisze:Cheles, zauważyłem w profilu, że ty jeździsz benzynka 1.6. Nie jest to za mało jak na 1500 kg ?
Pomozecie ? :)
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Myślę, że 1.9 105 wystarczy, chociaż 2.0 TDI nie wykluczamy.QQRYDZA pisze:Zawsze możesz szukać 2.0 tdi 140kmja mam 1.9 tdi 105 km i w zupełności mi wystarczy
W razie czego uprzedze pytanie

-
- Kandydat
Pewnie się teraz troche naraże, ale postaram się wyjaśnić.
Jak dla mnie sprzedali golfa IV to czas na V. Dobra cena i oprócz kształtów ( kwestia gustu ) powinni właśnie zdecydować się na ten samochód. Jednak w rodzicach obudził się duch podróżnika i jak to ojciec mówi - żeby się wyżej siedziało... dlatego jak zaczęli kombinować z c4 picasso szybko ich podesłałem na to forum. Samochód ma być podobno większy i pakowniejszy i żeby w miarę wygodnie usiadły 4 osoby ( nie, ja już nie jeżdzę w foteliku - oni często jezdza ze znajomymi jednym samochodem)
Jak dla mnie sprzedali golfa IV to czas na V. Dobra cena i oprócz kształtów ( kwestia gustu ) powinni właśnie zdecydować się na ten samochód. Jednak w rodzicach obudził się duch podróżnika i jak to ojciec mówi - żeby się wyżej siedziało... dlatego jak zaczęli kombinować z c4 picasso szybko ich podesłałem na to forum. Samochód ma być podobno większy i pakowniejszy i żeby w miarę wygodnie usiadły 4 osoby ( nie, ja już nie jeżdzę w foteliku - oni często jezdza ze znajomymi jednym samochodem)
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Dlaczego masz się narażać - powiedz rodzicom, że nie kupuje się francuskich samochodów :-)emcies pisze:Pewnie się teraz troche naraże, ale postaram się wyjaśnić.
[/fade]
-
- Użytkownik
Trochę odkoczyliście drodzy koledzy od tematu, co do auta które pokazał nam tu emcies, to ja bym się grubo zastanowił, w takim aucie to ja już oczekuję chociaż tego pełnego fisu, i czujnika zmierzchu/deszczu. Wydaje mi się że jak dokładnie poszukasz to znajdziesz jakąś fajną ofertę Touranka, i staraj się szukać albo już sprowadzonych i zarejestrowanych w kraju, albo do sprowadzenia. Bo te co przyjechały z Niemiec na blachach wywozowych (żółtych) to typowo na sprzedaż, jeszcze na granicy mają przebieg 350k a w Polsce 200k ; )
Mój Touranek sprowadzony dokładnie rok temu przeze mnie samemu jako 3 letnie auto miał przejechane 175 tys. I byłem świadomy że tyle ma, bo auto było jeżdzone przez biznesmena tylko po Niemieckich autostradach. I wiem co mam, a gdyby moje auto sprowadził mi handlarz kupiłbym je z przebiegiem 90 tys ; )
Szukać szukać i jeszcze raz szukać, zawsze możesz do mnie pisać, pomogę coś znaleść ; )
Mój Touranek sprowadzony dokładnie rok temu przeze mnie samemu jako 3 letnie auto miał przejechane 175 tys. I byłem świadomy że tyle ma, bo auto było jeżdzone przez biznesmena tylko po Niemieckich autostradach. I wiem co mam, a gdyby moje auto sprowadził mi handlarz kupiłbym je z przebiegiem 90 tys ; )
Szukać szukać i jeszcze raz szukać, zawsze możesz do mnie pisać, pomogę coś znaleść ; )
piatek69
Mój kochany Touranek :*
-
- Użytkownik
Pamiętaj że jadąc po auto nie bierz gotówki, najlepiej zostawić ją w domu, albo w banku. Pośpiech jest złym doradcą, warto się przespać z tematem, albo obejrzeć i odejść gdzieś na kawę, gdziekolwiek, przemyśleć sprawę na chłodno, i wtedy ewentualnie iść wybrać pieniądze i kupić ; )
Spokojnie coś znajdziesz !
Spokojnie coś znajdziesz !
piatek69