Mam na oku komplet stalowych felg wraz z kołpakami - felgi takie inne z dużymi otworami pasujące do kołpaków - całośc wygląda jak alumy i jest to oryginalne rozwiązanie VW.
Komplet około 1100 wraz z dobrymi oponami. Co sądzicie o takim rozwiązaniu - jest taniej niż ori alufelgi i może pewniej niż chinole . Ktoś miał do czynienia z takim wynalazkiem? Możecie coś o tym powiedzieć, jakieś rady, sugestie?
kołpaki
Felgi strukturalne? stalówki z kołpakami? - jakie opinie?
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
heh wiem że jeśli dołożę drugi 1000 złotych (moich kochanych polskich) to kupię sobie alumy, ale zwyczajnie mnie nie stać a za takie pieniądze to albo ostro zużyte felgi albo opony na nich z przed stanu wojennego. Azjatyckich felg się obawiam . Szukam kompletu żeby objechać choćby tylko ten sezon letni - na następny kupię nowe opony i po sprawie - wydatki rozejdą się w czasie (dopiero co w sobotę wydałem 950 za rozrząd i tuleje wahaczy
) . Poza tym wydaje mi się że takie koła w razie mocnego obtarcia za mniejsze pieiądze dokupię jeden kołpak i znów fajnie wygląda......
Zapadła decyzja o zakupie tych kół. Wizualnie prezentują się pięknie, auto doskonale się prowadzi - ( tu ukłon w stronę zwolenników przejścia z 15'' na 16''
) montaż na standardowych śrubach . Kupiłem wraz z 2 letnimi oponami "continental" w przyzwoitej cenie.

Zapadła decyzja o zakupie tych kół. Wizualnie prezentują się pięknie, auto doskonale się prowadzi - ( tu ukłon w stronę zwolenników przejścia z 15'' na 16''