no to kolega wraca do roboty tak jak ja powodzenia życzę
a na spota to masz blisko z Gdyni tymi naszymi autostradami to raz dwa i jesteś w Katowicach
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
marynarz75 pisze:aki no troche cie fantazja poniosła z tymi autostradami... A1 konczy sie w Toruniu...
żartowałem, w tym roku mnie czeka przeprawa polskimi drogami nie ma to jak jechać nad morze przez Berlin
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:nie ma to jak jechać nad morze przez Berlin
no może nie dosłownie ale tuż obok
u mnie to standard - jak jest wyjazd na pólnoc w okolice Szczecina lub do Świnoujścia na prom to tylko A4 do granicy w Zgorzelcu i autobahnem nad polski Bałtyk...
A co do spotu - jak już będzie wiadomo kiedy i gdzie, pomyślę nad obecnością
Lyjo kuruj się bo jak widza to chopcy chcą cię naprać