Tak wiec panowie UWAGA na drogach!

A kamer TVN Turbo nie było ? I dlatego polecam w trasę i w miasto CB. Koszt zakupu zwraca się po jednej fotce. Mi się zwrócił na drugi dzień :-) byłoby 500 i 10 pkt.Bzyku pisze:a ja miesiąc temu wystąpiłem w filmie nakręconym ze Skody Octavii
rezultat 300pln i 8 pkt![]()
![]()
kopii nie dali - szkoda bo bym wam wkleił
Cóż czasami inni kierowcy udają, że mają "drewniane antenty"Bzyku pisze:TVN nie było tym razem ale auto które mnie nagrało występowało już w tym programie![]()
co do CB to zgadzam się bez dwóch zdań - jedno ale - kiepsko działa w dni wolne od pracy - mało aut i mało co się odzywają.
PS. tak właśnie było w moim przypadku, antena na dachu, radio włączone, a głośniku cisza!
szkoda że nie powiedziałeś, w takim przypadku mogłeś nic nie zapłacić (100% sposób)seba244 pisze:Ja jak byłem nad morzem i na kawie u QQRYDZYto dostałem łącznie 4 mandaty po 300zł i po 200zł. ( wszystkie zrobione od tyłu samochodu)
Odesłałem mailem na kogo mają kierować i w treści napisałem..tzn pościemniałemże pierwszy raz byłem nad morzem, ciężka sytuacja finansowa itp..
EFEKT:
Dostałem 4 mandaty i wszyscy zeszli na 100zł(punkty te same)
Miałem płacić 1100zł a zapłaciłem 400zł....różnica jest..... więc lepiej napisać..
Jarry mów jaki to sposób !jarry pisze:szkoda że nie powiedziałeś, w takim przypadku mogłeś nic nie zapłacić (100% sposób)seba244 pisze:Ja jak byłem nad morzem i na kawie u QQRYDZYto dostałem łącznie 4 mandaty po 300zł i po 200zł. ( wszystkie zrobione od tyłu samochodu)
Odesłałem mailem na kogo mają kierować i w treści napisałem..tzn pościemniałemże pierwszy raz byłem nad morzem, ciężka sytuacja finansowa itp..
EFEKT:
Dostałem 4 mandaty i wszyscy zeszli na 100zł(punkty te same)
Miałem płacić 1100zł a zapłaciłem 400zł....różnica jest..... więc lepiej napisać..
moze lepiej wymiencie sie PW w tej sprawie ; )cheles pisze:Jarry mów jaki to sposób !