hm ale wiesz zawsze można kupić trendline i dokupić pakiet R-line wtedy nie ma relingów w chromie.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
no ale ten zapodany powyżej z linku to w ogóle do R-line nie pasuje.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:no ale ten zapodany powyżej z linku to w ogóle do R-line nie pasuje.
Brakuje mi czegoś .. sportowego charakteru.
Zwróć uwagę na alufelgi, każdy kto ma sportową wersję lub pseudosportwą maluje lub kupuje w czerwonym kolorze zaczepy klocków a u tego egz. nie ma
cheles, to zerknij do mojego opisu auta co powiesz na takie zacięcie
nie no ta rozmowa tylko tak z ciekawości pozdrowionka jutro w stolicy bo na pewno będzie mnogo ludzi
aki pisze:cheles, to zerknij do mojego opisu auta co powiesz na takie zacięcie
nie no ta rozmowa tylko tak z ciekawości pozdrowionka jutro w stolicy bo na pewno będzie mnogo ludzi
Po pierwsze autko super. Po drugie jutro mnie w stolicy nie ma a po trzecie oprócz paru rzeczy, które wymieniłem, na serio zacznę jak kupię rns 510 a później powoli:
- czujniki parkowania tył,
- pełny FIS,
- kiera mulifunkcyjna,
- sterowniki.
Grzenia też mi się tak zdawało tylko do tej pory byłem sam tego zdania