SPOTKANIE W WARSZAWIE - mini spocik
-
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
a której godzinie byśmy się umawiali? mi nie ukrywam zależy na robocie więc jak nikogo z VDCS em nie będzie to niestety ale bede musiał sobie odpuścic - nie dam rady z czasem; Dodi masz/weźmiesz VCDS'a?
Niko mogę Cię zabrać jakby co - mieszkam na Ursynowie - bo tam gdzie Iza chce grilować to komunikacja miejska to się zajedziesz na smierć
Niko mogę Cię zabrać jakby co - mieszkam na Ursynowie - bo tam gdzie Iza chce grilować to komunikacja miejska to się zajedziesz na smierć

Ostatnio zmieniony pt cze 22, 2012 13:03 przez anko1973, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
- Imię:: Iza
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Komunikacyjnie to nie ma problemu bo mogę kogoś zabrać np. z Piaseczna. a do Piaseczna w miarę łatwo dojechac. Z powrotem to nie bedę skłądac deklaracji bo prawdopodobnie to za długo nie bedziemy mogli byc. Ale jakby ktoś sie chciał z nami zabrać to proszę.
Na samą polanę to fakt dojazd kiepski. bo trzeba dojechac do stacji PKP Zalesie Górne i kawał jest z buta.
Na samą polanę to fakt dojazd kiepski. bo trzeba dojechac do stacji PKP Zalesie Górne i kawał jest z buta.
-
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
niestety nie
koledzy i..koleżanki jak ktos ma VCDS'a i chęci do pomocy do zrobienia logów statycznych i dynamicznyh to może byśmy sie gdzieś umówili na tygodniu; wakacje w pełni dzieciaki wyjechały - jak w piosence Kazika
- chata/wieczory wolne
ja mam VCP statyczne zrobione ale czy sa OK?? zawsze co dwie głowy to nie jedna; a z dynamicznymi sam nie dam rady
mi pasuje codziennie do czwartku włącznie - najchętniej ok 21 (im później tym lepiej bo trzeba mieć wolne miejsce czyli ulice muszą być puste); miejsce: okolice trasy siekierkowskiej lub wału miedzeszyńskiego ewentualnie most północny - albo jak co komu pasuje - aby była długa prosta i miejsce do zawracania
i aby nie padało
koledzy i..koleżanki jak ktos ma VCDS'a i chęci do pomocy do zrobienia logów statycznych i dynamicznyh to może byśmy sie gdzieś umówili na tygodniu; wakacje w pełni dzieciaki wyjechały - jak w piosence Kazika

ja mam VCP statyczne zrobione ale czy sa OK?? zawsze co dwie głowy to nie jedna; a z dynamicznymi sam nie dam rady
mi pasuje codziennie do czwartku włącznie - najchętniej ok 21 (im później tym lepiej bo trzeba mieć wolne miejsce czyli ulice muszą być puste); miejsce: okolice trasy siekierkowskiej lub wału miedzeszyńskiego ewentualnie most północny - albo jak co komu pasuje - aby była długa prosta i miejsce do zawracania
i aby nie padało
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
To może most Północny ? - nie ma dużego ruchu, no może parę samochodów - prosta równa nawierzchnia i zawrócić też jest gdzie. Wezmę CB to w razie czego niebieskich się usłyszy. Na Siekierkowskim zawsze misie się kręcą.niko02 pisze:Jak się będziecie ustawiać, to dajcie znać, z chęcią podjadę i się czegoś nauczę.