Witam,
Mam troszkę podobny problem jak kolega niżej z tym, że u mnie tylna żarówka nie działa. Z tyłu są 3 żarówki w lampie, jedna jest mała(środkowa), która nie świeci, kontrolka w liczniku wskazuje ze jest defekt tylnej lewej żarówki, kupiłem nową wsadziłem i dalej to samo, okazuje się, że stara żarówka jest dobra. Próbowałem na rożne sposoby(przy włączonym zapłonie i wyłączonym) i nic. Macie jakieś pomysły?
Problem z tylną żarówką
- skorpion1vw
- Przeglądacz
- Auto:: VW TOURAN 1.9 AVQ 03'
- Imię:: Wojtek
Zarówka
Witam
Ja też na wczasach otrzymałem komunikat na kompie (SMS-a);-)defekt tylna prawa postojowa żarówa i stwierdziłem przy okazji chęci wymiany że w zestawie brak specjalnego klucza do plastykowej obudowy.Czy możesz podać mi wymiary,grubość długość itp. tego klucza bo albo sobie dorobię albo kupię.I powiedz jak go zdjąć żeby nie połamać.
Mam nadzieję że u mnie tylko żarówka padła choć wcześniej tempomat przestał działać i zaraz po tym żarówka defekt.Tempomat naprawił się sam a żarówka dalej nie świeci....
Zobaczymy co jest grane
Ja też na wczasach otrzymałem komunikat na kompie (SMS-a);-)defekt tylna prawa postojowa żarówa i stwierdziłem przy okazji chęci wymiany że w zestawie brak specjalnego klucza do plastykowej obudowy.Czy możesz podać mi wymiary,grubość długość itp. tego klucza bo albo sobie dorobię albo kupię.I powiedz jak go zdjąć żeby nie połamać.
Mam nadzieję że u mnie tylko żarówka padła choć wcześniej tempomat przestał działać i zaraz po tym żarówka defekt.Tempomat naprawił się sam a żarówka dalej nie świeci....
Zobaczymy co jest grane
CB Lafayette Zeus+antena Snake
Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
- skorpion1vw
- Przeglądacz
- skorpion1vw
- Przeglądacz
Dzięki kolego już podejrzałem u gościa który sprzedaje turka jak wygląda owy klucz i już sobie dorobiłem z śledzia od namiotu(drut) ;-) powyginałem jak trzeba i zrobiłem lepszy niż fabryka w Wolfsburgu ;-) także już po sprawie i po udanej wymianie i wreszcie brak kontrolki na kompie ;-)
CB Lafayette Zeus+antena Snake
Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie