Podświetlanie tablicy rejestracyjnej ??
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
Podświetlanie tablicy rejestracyjnej ??
Witam kolegów i ewentualne koleżanki
zastanawiam się czy próbował ktoś już zrobić tak aby oświetlenie tablicy rejestracyjnej zapalało się na kilkadziesiąt sekund przy zamykaniu bądź otwieraniu samochodu. Czy jest to w ogóle możliwe ?? Pozdrawiam i dziękuje za info

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Podświetlanie tablicy rejestracyjnej ??
Możliwe ze światłami mijania jak masz funkcję coming/leaving home, wtedy będą się zapalać. Samo podświetlenie tablicy rejestracyjnej to chyba nie pójdzie, przynajmniej nie czytałem o tym.palma85 pisze:Witam kolegów i ewentualne koleżankizastanawiam się czy próbował ktoś już zrobić tak aby oświetlenie tablicy rejestracyjnej zapalało się na kilkadziesiąt sekund przy zamykaniu bądź otwieraniu samochodu. Czy jest to w ogóle możliwe ?? Pozdrawiam i dziękuje za info
A tak z ciekawości czemu chcesz by przy otwieraniu/zamykaniu zapalało się tylko podświetlenie tablicy rejestracyjnej ?
- cheles
- Władca postów
Aha, co komu się podoba,palma85 pisze:Ponieważ kolega w Vectrze tak ma i spodobało mi się to![]()

- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
Cheles ma racje jest możliwe z funkcja C/L Home i tak jest w rzeczywistości razem ze światłami postojowymi tył/przód i mijania przód...palma85 pisze: zastanawiam się czy próbował ktoś już zrobić tak aby oświetlenie tablicy rejestracyjnej zapalało się na kilkadziesiąt sekund przy zamykaniu bądź otwieraniu samochodu. Czy jest to w ogóle możliwe
- malcolm
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI 150KM 5T1
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
Najpierw musze w swojej oklicy namierzyć jakiegoś kolege który dysponuje odpowiednim sprzetem i zna sie na rzeczy. Nie uśmiecha mi sie póki co jeździć na warsztaty i płacić ze 100 plnjeżu pisze:Zrób sobie wersję Amerykańską i po bólu..malcolm pisze:Tyle ze ja mam tą opcje skandynawską ustawioną. Po przekręceniu zapłonu zapalają mi się swiatła. Dlatego troche sie obawiam.

- cheles
- Władca postów
Samo podpiecie w ASO to 180 PLN. Jak namierzysz kolege to zerknij na podpis, jezeli będzie coś takiego ZWzPD to znaczy, że kolega posiada program diagnostyczny i wie jak go używać.malcolm pisze:Najpierw musze w swojej oklicy namierzyć jakiegoś kolege który dysponuje odpowiednim sprzetem i zna sie na rzeczy. Nie uśmiecha mi sie póki co jeździć na warsztaty i płacić ze 100 plnjeżu pisze:Zrób sobie wersję Amerykańską i po bólu..malcolm pisze:Tyle ze ja mam tą opcje skandynawską ustawioną. Po przekręceniu zapłonu zapalają mi się swiatła. Dlatego troche sie obawiam.