Witam
Musze zdemontować schowek pasażera z przodu, może ktoś już to robił.
Wypieło mi się te pokrętło do ustawiania czy chcemy mieć klimatyzowany schowek.
Pokrętło z tyłu ma takie zatrzaski i przechodzi przez tylną ściankę schowka (czytaj są tam dziurki) i wpina się je w taką rurkę z kołnierzem z dziurkami na te zatrzaski. Rura trochę się rusza i bez dostania się za schowek nie da się wszystkiego poskładać.
Za wszystkie podpowiedzi z góry dzięki.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2012 10:17 przez Tomasz_W-wa, łącznie zmieniany 1 raz.
Schowek jest mocowany z przodu kilkoma śrubkami. Trzeba ściągnąć jeszcze listwę ozdobną i trójkąt z boku deski. Nie musisz wyciągać całkowicie. Wystarczy wsadzić rękę aby docisnąć przewód do tylnej ścianki, a od środka zaklikujesz pokrętło..... i
A nie jest tak, że musi być przekręcony kluczyk w stacyjce żeby wywaliło błąd poduchy ?
Raczej nie będę nic odłączał, odkręce schowek i lekko go odchyle, musz tylko zmieścić tam dłoń.
Pozsrawiam
Tomasz_W-wa
Ja muszę wymienić cały schowek bo mam poobijane zamykanie czy mam odłączyć aku jak będę odłączał ten wyłącznik poduszki?bo nie wiem dokładnie jak to zrobić
Robert pisze:Ja muszę wymienić cały schowek bo mam poobijane zamykanie czy mam odłączyć aku jak będę odłączał ten wyłącznik poduszki?bo nie wiem dokładnie jak to zrobić