Wrocław teraz ze wszystkich stron otoczony autostradami (no dobra, wschodnia strona jeszcze pozostała) więc wszędzie łatwo dojechać. A myślę, że najlepszym miejscem będą Bielany (Południe Wrocławia - dla tych spoza Wrocławia), knajpek żeby usiąść pod dostatkiem
seba244, tylko weź pod uwagę czas który musisz "zostawić" na bramkach do poboru opłat
p.s. a może mamy "kogoś z wtykami" tak by zrobić spota na parkingu stadiony miejskiego???
ze stadionem to będzię ciężko,nie ma z kim zabardzo gadać ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie parking na Bielanach,jeżeli chodzi o termin to zaczyna się sezon urlopowy,więc trzeba podać jakieś przykładowe terminy,może coś się ustali
No ja niestety "wtyków" na stadionie nie mam. A co do Bielan to zastanawiam sie czy w weekend będzie tam an tyle wolnego miejsca zeby ustawić kilkanaście naszych Tourków do zbiorowego zdjęcia. Ciągle myśle nad jakimś miejscem we Wrocławiu gdzie byłoby sporo miejsca na taka sesje zdjęciową i było blisko autostrady. Bo już w samym mieście znalazło by sie pewnie kilka ciekawych lokalizacji. Wciaż czekam na pomoc w "wymyślaniu" innych kolegów z Wrocławia
W weekend ciężko o fajne miejsce na więcej aut,bo parkingi zapchane,w tygodniu prędzej.Myślę,że na Bielanach nie będzie źle np na przeciwko Tesco i Ikea,tam zawsze było miejsce.Jak chcemy montować spota,to zainteresowani niech podają przykładowe terminy. Moja propozycja to 21 lub 22 lipca(sobota-niedziela) już poprawiłem
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2012 03:40 przez marcin975, łącznie zmieniany 1 raz.
marcin975 pisze:Moja propozycja to 22 lub 23 lipca(sobota-niedziela)
A powyższe daty to wg jakiego kalendarza??
wybacz marcin975 nie mogłem sobie odmówić
Jeśli chodzi o mnie to wstępnie te propozycje terminowe (21-22 lipiec) mi pasują, choć jak wiadomo jest to okres wakacyjny i wiele do tego czasu może się zmienić - ale od czegoś trzeba zacząć.
Kiedy:
I. 21.07 => Turanek, ...
I. 22.07=> Turanek, ...
II. 28.07=> Turanek, ...
II. 29.07=> Turanek, ...
III. 04.08=> Turanek, ...
III. 05.08=> Turanek, ...
IV. 11.08=> Turanek, ...
IV. 12.08=> Turanek, ...