Troche mi się plany pozmieniały, jedno autko oddałem na takowy przegląd przed wakacjami no i czekam na części do wymiany, wpadne drugim Touranem aby nie odbiegać od innych, no chyba ze nie będzie do dyspozycji to będzie GOLF PLUS.
Kiełbache biorę na grilla
Jeżu nie zapomnij dla mnie towaru zabrać na spota Pozdrawiam.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Mnie się troszkę plany pomieszały.
Dziś gościu mi wyciął drzewa na działce i musze to ogarnąć do soboty a zostaje mi tylko jutrzejszy dzień bo ja zacznie schnąc to się od liści nie ogarnę znowu
Panowie nie róbcie scen. Ekipa się wykrusza ja specjalnie sobie salkę przełożyłem na czwartek żeby w końcu chwilkę posiedzieć a tu proszę pustki
Moich chłopaków chciałem wziąć na godzinkę i starą żeby zobaczyli sobie autka a tu nie będzie co oglądać
Może jednak u "wykruszeńców" się coś zmieni do piątku
Lyjo kup se grabie i suche i normalne liście ogarniesz
a o której się spotykamy może ok 17 co bo ok 19 mam jeszcze pare spraw do obskoczenia.
[ Dodano: Czw Lip 12, 2012 13:08 ]
chyba że plany się zmienią i zostanę na dłużej:)
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.