To co mi się rzuca w oczy to wypucowany silnik, co innego jak ja sobie to zrobię a co innego jak handlarz przed sprzedażą. Druga rzecz to lampy poliftowe tylne i tu powstaje pytanie, czy był walony w tył i dlatego zmienione czy właściciel sobie zmienił bo miał kaprycho. Przebieg wydaje się prawdopodobny, aczkolwiek ja kupiłem auto z tego samego rocznika od wuja i miał 198 kkm a tu jednak Niemiec.
Daj sobie spokój z tym handlarzem u niego ani razu jeszcze nie wiedzialem dobrego TOURANA. Był już wątek poruszany na jego temat na forum poszukaj, kolega z Wrocławia się pytał czy warto, po czym okazalo się że to wersja CONCEPTLINE a w opisie pisało HIGHLINE, no i stan na foto extra a w rzeczywistości daj spokój.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.