CzarnaInez pisze:Zawodowo zajmuję się lotniskowymi pomocami nawigacyjnymi (arcyzabawna nazwa dla oświetlenia lotniskowego ;-) ) oraz zabezpieczaniem energetycznym samolotów podczas postoju. Jeżeli jest wśród nas jakiś pilot to chętnie służę dodatkowymi luksami podczas lądowania ;-)
no dobra teraz moja kolej, pracuje jako technolog w spółce na terenie FIAT AUTO POLAN TYCHY. A moja specjalność to obsługa klientów głównie rynek niemiecki.
Do tego sprzedaje co jakiś czas auta sprowadzone z Niemiec --> nie jako handlarz!!!
W końcu ma się syna 5 letniego i córkę 14 miesięcy ----> jest co się obracać.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
A nie patrzy krzywo prezes jak go śmigasz Touranem?
no były na początku docinki "co to na Fiacie pracujesz i Vw jeździsz, to nie do pomyślenia" ale ja ogólnie mam to gdzieś, jeżdże samochodami a nie jednorazówkami, choć takowy także mam w swoim gospodarstwie domowych. Teraz już przywykli do tego że śmigam AUDI lub VW. Jak dadzą służbowe to nie pogardzę na ryby będzie czymś jechać bo szkoda Tourana czy Audi
Ostatnio zmieniony czw lip 12, 2012 21:45 przez aki, łącznie zmieniany 1 raz.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.