Czy w wersji FL występuje kolor LD7X (Platinum Gray Metallic) i czy jest to ten sam kolor?
Czy może jest jakaś różnica kolorystyczna i brać pierwszą lepszą klapę do malowania?
Bo np. Bambusowy Szary jest zupełnie inny w wersji po FL
Powiem Ci tak, kolor kolorowi nie równy. Wszystko zależy od tego jaką klapę uda Ci się znaleźć. Pracuję akurat w tej branży i wiem, że LD7X może występować w kilku odcieniach. Głównie bierze się stąd, że auta lakierowane są automatycznie przez roboty które pobierają lakier z dużego zbiornika. Nowe auta malowane tym samym lakierem mają różnice w odcieniu, to pierwsze jest przeważnie ciut jaśniejsze od tego ostatniego lakierowanego danym lakierem. Najszybciej zakupić najtańszą klapę i dać do lakiernika, będziesz miał pewność że wyjdzie jakby była z Twojego Touranka. Oczywiście o ile znajdziesz profesjonalnego lakiernika.Rauko pisze:Tylna klapa zaczyna mi coraz śmielej rdzewieć (okolice lampki) i w związku z tym zastanawiam się nad zakupem jakiegoś młodszego rocznika tej części i dlatego moje pytanie do oblatanych w temacie.
Czy w wersji FL występuje kolor LD7X (Platinum Gray Metallic) i czy jest to ten sam kolor?
Czy może jest jakaś różnica kolorystyczna i brać pierwszą lepszą klapę do malowania?
Bo np. Bambusowy Szary jest zupełnie inny w wersji po FL