chyba nie jutro przymierze to wam powiem czy pasują
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Informacją jaką otrzymałem od sprzedającego to taka że po przeliczeniu komplet lampek kosztował by na 80 zł z kosztami przesyłki.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:Informacją jaką otrzymałem od sprzedającego to taka że po przeliczeniu komplet lampek kosztował by na 80 zł z kosztami przesyłki.
To jeszcze jedno pytanie a nawet dwa
Te lampki można wykorzystać do zrobienia podświetlenia wejścia do auta (patrz fota by LYJO), montując je w spodzie boczków drzwi i podłączając je do kopertówek? Bo jeśli tak to może taki patent bym wykorzystał i wziął więcej kompletów.
Aki wtedy jakbym chciał np 3-5kpl to mnożę to przez 80 czy jakoś mniej i wysyłka jedna?
Ostatnio zmieniony pt sie 17, 2012 22:42 przez GioW, łącznie zmieniany 2 razy.
GioW pisze:Te lampki można wykorzystać do zrobienia podświetlenia wejścia do auta, montując je w spodzie boczków drzwi i podłączając je do kopertówek? Bo jeśli tak to może taki patent bym wykorzystał i wziął więcej kompletów.
Do tego służą paski ledowe po kilka zł. Bardziej będzie Ci się opłacało....
GioW pisze:Te lampki można wykorzystać do zrobienia podświetlenia wejścia do auta, montując je w spodzie boczków drzwi i podłączając je do kopertówek? Bo jeśli tak to może taki patent bym wykorzystał i wziął więcej kompletów.
Do tego służą paski ledowe po kilka zł. Bardziej będzie Ci się opłacało....
sam jestem ciekawy ja długo pociągną te ledy, myślę że jest to trwalsza konstrukcja niż żarówki ledowe. Efekt jest extra w nocy