tourany 1.6 do oceny
tourany 1.6 do oceny
http://archi.inosak.org/imgdb/item2562198161_1.html
wiadomo RADOM zagłębie "kręcoych touranów" ale co sądzicie o tym egzemplarzu
znalazłem jeszcze w mojej okolicy http://otomoto.pl/volkswagen-touran-zad ... 73693.html ale nawet po uchwytach drzwi widać że najeżdżone może mieć więcej niż te 170kkm
wiadomo RADOM zagłębie "kręcoych touranów" ale co sądzicie o tym egzemplarzu
znalazłem jeszcze w mojej okolicy http://otomoto.pl/volkswagen-touran-zad ... 73693.html ale nawet po uchwytach drzwi widać że najeżdżone może mieć więcej niż te 170kkm
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Jak dla mnie z tym rocznikiem to przynajmniej dwa razy kręcili licznik w obydwu.
Ten srebny zakładając, że przebieg jest "oryginalny" to pasowałby do "dziadka z
Wermahtu" wychodzi roczny przebieg 19.000
Ale jeżeli do srebnego masz blisko to pojedź, przynajmniej nabierzesz doświadczenia. Zawsze może sprawdzić reakcję sprzedającego mówiąc mu, że sprawdziłeś i miał 300 tysi jak się spoci znaczy, że sam kręcił licznik.
Co do czarnego z Radomia to nawet nie sprawdzam. Przeczytałem na dole strony taką informację - umożliwiamy solidne sprawdzenie stanu auta w naszej firmie za pomocą urządzeń, którymi sami dysponujemy.
Nasza firma sprzedając auta bierze na siebie odpowiedzialność - od siebie dokończę - zrobienia kupującego w "wała"
Ten srebny zakładając, że przebieg jest "oryginalny" to pasowałby do "dziadka z
Wermahtu" wychodzi roczny przebieg 19.000
Co do czarnego z Radomia to nawet nie sprawdzam. Przeczytałem na dole strony taką informację - umożliwiamy solidne sprawdzenie stanu auta w naszej firmie za pomocą urządzeń, którymi sami dysponujemy.
Nasza firma sprzedając auta bierze na siebie odpowiedzialność - od siebie dokończę - zrobienia kupującego w "wała"
- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
Ja akurat mam benzynke z Polski i znam to auto od momentu kupna w salonie i przebieg aktualnie mam 111 000 km. Poprzedni właściciel kupił teraz Tourana 1.4 TSI i po półtoraroku ma 14 kkm. Fakt jest taki że benzynki zazwyczaj mają mniejsze przebiegi, ale różnie bywa.Pozatym:
Nie ma silnika 1.6 FSI z moca 120 km
Sprawdziłbym czy czujnik NOX nie szwankuje (koszt w ASO ok. 1700 PLN) badz czy jest wstawiony najnowszy z litera "D".
Uchwyty w drzwiach,włącznik świateł i ramiona kierownicy czteroramiennej pokryte sa guma która schodzi jak przejedziesz paznokciem. Za bardzo tym się nie ma co sugerować.
Jesli myślałbyś o zagazowaniu benzyniaka to FSI nie zagazujesz, możesz zagazowac 1.6 102km.
Nie ma silnika 1.6 FSI z moca 120 km
Sprawdziłbym czy czujnik NOX nie szwankuje (koszt w ASO ok. 1700 PLN) badz czy jest wstawiony najnowszy z litera "D".
Uchwyty w drzwiach,włącznik świateł i ramiona kierownicy czteroramiennej pokryte sa guma która schodzi jak przejedziesz paznokciem. Za bardzo tym się nie ma co sugerować.
Jesli myślałbyś o zagazowaniu benzyniaka to FSI nie zagazujesz, możesz zagazowac 1.6 102km.