Ja na trasie w Bieszczady widziałem sporo Touranów, aż mnie kark bolał od oglądanie się na tylne klapy. I tak się zacząłem zastanawiać czy nie warto pomyśleć o jakiejś fajnej naklejce na przednią szybę np. O tyle by to było fajne że jadąc z naprzeciwka można kolegę czy koleżankę z forum zauważyć i pozdrowić.
Na ramkach znaki i logo są małe, można je rozpoznać z bliskiej odległości. Naklejka, jednolitego wzoru i tym samym miejscu pozwoli rozpoznać z "daleka" swojego.
a taki pas ala przyciemniający z logo forum nie dało by rady nakleić?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Ale jak ja napisałem taki temat to nikt nie podchwycił
Oczywiście trzeba coś wymyślić bo nie da się na drodze zauważyć tylnej naklejki, szczególnie jak się jedzie czarnym... bo wiadomo, że czarne jest szybkie
W piątek i dzisiaj pokonywałem drogę między Międzyrzeczem a Gdańskiem i tyle Touranów po drodze mijałem... tylko u żadnego nie udało się wypatrzyć naklejki. Za dwoma nawet chwilę jechałem (patrz wyżej pogrubienie ) ale nie zdradzili przynależności.
ciężka sprawa naklejka też powinna estetycznie wyglądać po naklejeniu .... mam rację?