Urzyłem sprawdzonych ledow u sprawdzonego sprzedawcy ale jesli fakt..... stanie sie rzeczywistoscia wtedy zrezygnuje z tego rodzaju podswietlenia i bede kombinował czegos innego
Aki wtedy jakbym chciał np 3-5kpl to mnożę to przez 80 czy jakoś mniej i wysyłka jedna?
jeżeli zamawiasz więcej to jedna przesyłka.
gdy ledy okazały się wytrzymałe, wtedy można zebrać zamówienia i zamówić więcej sztuk.
Powiem szczerze że ja jestem jak na razie zadowolony
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:
jeżeli zamawiasz więcej to jedna przesyłka.
gdy ledy okazały się wytrzymałe, wtedy można zebrać zamówienia i zamówić więcej sztuk.
Powiem szczerze że ja jestem jak na razie zadowolony
No to potestuj jeszcze trochę i może się kilku innych zbierze i sie zakupi za jedną wysylką
Co do ledów i trwałości, to powiem, żę ja mam wszystkie ledy w aucie od lutego 2012 i do tej pory żadnej żarówki nie musiałem wymieniać. (Tablica i postojówki też świecą.)
mi raz na kilka miesięcy wala błąd żarówki, patrze a tu ledy działają tylko kilka sekund po włączeniu świateł i gasną więc błąd.
Zamieniam wtedy żarówki w kloszach miejscami i działają dalej.
Dziwactwo, ale cóż... coś za coś
Wiadomo, żel ledowi nie równy. Niby taki sam z wygladu ale będzie jakiś lipny.
Mnie już teraz tablica wcale nie świeci, ale jak pomyśle, że mam wsadzić zwykłe żarówki co na żółto będa świecić to jakoś nie mam ochoty ich tam wkładać
to ładnie LYJO i co racja to racja światło ledów jest piękne. Mam też w postojówkach.
Kiedy jest wilgoć albo minie lato to czasami z rana pokazuje mi komputer żarówkę, wystarczy pokręcić przełącnzikiem świateł i gaśnie.
Ewidentnie ledy nie służą Touranom
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Lyjo koleś od tych ledów co ja mam odpisał, ale troszku sobie zaśpiewał za komplet wychodzi jakieś 80 zł z przesyłką.
Szperam jeszcze po ebay, bo przeca nie tylko on to ma no i wysłałem parę zapytań na 10 kompletów. Może coś taniej się wyciągnie poczekamy do piątku.