Po przekręceniu kluczyka nie włącza się radio
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Po przekręceniu kluczyka nie włącza się radio
Mam taki problem ostatnio że po przekręceniu kluczyka nie włącza mi się radio (MFD 2) i za każdym razem muszę włączać je sam.
Od początku mojego użytkowania tourana radio zawsze włączało się samo wiecie w czym może być problem ??
Od początku mojego użytkowania tourana radio zawsze włączało się samo wiecie w czym może być problem ??
Używam polskich znaków - bo w końcu to ma znaczenie, czy robisz komuś łaskę czy też laskę...
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Niecheles pisze:A nie zmieniałeś ustawień ?
Jak wyłącze ręcznie to i ręcznie trzeba je włączyć ale radio nie włącza się po wyjęciu i włożeniu kluczyka w czasie jego grania.Turanek pisze:A jak je wyłączasz? Ręcznie gałką, czy samoczynnie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki?
Jutro sprawdzę z odłączeniem akumulatora.
Używam polskich znaków - bo w końcu to ma znaczenie, czy robisz komuś łaskę czy też laskę...
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
To odłącz na chwilę akusergiusz pisze:Niecheles pisze:A nie zmieniałeś ustawień ?
Jak wyłącze ręcznie to i ręcznie trzeba je włączyć ale radio nie włącza się po wyjęciu i włożeniu kluczyka w czasie jego grania.Turanek pisze:A jak je wyłączasz? Ręcznie gałką, czy samoczynnie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki?
Jutro sprawdzę z odłączeniem akumulatora.