Radyjko
-
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Radyjko
Panowie mam radyjko RCD 300 i jak wiadomo ciągnie tylko płyty CD nie czyta formatu mp3. Żeby ułatwić sobie życie lepiej wstawić oryginalne lepsze radyjko czy jakiegoś dobrego Soniaka z USB Auxem i innymi duperelami ? A może kupić jakiś lepszy transmiter FM ?
[ Komentarz dodany przez: Turanek: Pią Wrz 07, 2012 21:34 ]
Jedno słowo w temacie to trochę mało. Możesz to zawsze poszerzyć...
[ Komentarz dodany przez: Turanek: Pią Wrz 07, 2012 21:34 ]
Jedno słowo w temacie to trochę mało. Możesz to zawsze poszerzyć...
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Radyjko
A czy jak wstawisz nawet najlepsze radio, a nie wygłuszysz auta plus wymienisz głośników, montaż wzmacniacza to w czymś Ci wymiana radia pomożeDamian15 pisze:Panowie mam radyjko RCD 300 i jak wiadomo ciągnie tylko płyty CD nie czyta formatu mp3. Żeby ułatwić sobie życie lepiej wstawić oryginalne lepsze radyjko czy jakiegoś dobrego Soniaka z USB Auxem i innymi duperelami ? A może kupić jakiś lepszy transmiter FM ?

Zależy czego oczekujesz czy tylko możliwości słuchania mp3. Ja bym kupił inne radio a transmiter fm to bym sobie odpuścił.
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Re: Radyjko
Ja to rozwiązałem wymieniając RCD300 na RCD310 - i nie żałuję. W przyszłości czeka mnie zmiana na coś z naviDamian15 pisze:Panowie mam radyjko RCD 300 i jak wiadomo ciągnie tylko płyty CD nie czyta formatu mp3. Żeby ułatwić sobie życie lepiej wstawić oryginalne lepsze radyjko czy jakiegoś dobrego Soniaka z USB Auxem i innymi duperelami ? A może kupić jakiś lepszy transmiter FM ?

-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
Witka!
Przerabiałem ten temat. Fabrycznie miałem MFD2. Brak MP3, nawigacja tylko z nazwy - wylądowało na allegro. Później był RCD310 i Sony DSX300BTX. Sony 2x rozładowało mi aku (brak + po kluczyku i zapomniałem wyłączyć) więc i Sony trafiło na allegro a ostatecznie zostało RCD310.
Emulator zmieniarki też miałem, właśnie do MFD2. Niestety nie gra to zbyt rewelacyjnie.
Przerabiałem ten temat. Fabrycznie miałem MFD2. Brak MP3, nawigacja tylko z nazwy - wylądowało na allegro. Później był RCD310 i Sony DSX300BTX. Sony 2x rozładowało mi aku (brak + po kluczyku i zapomniałem wyłączyć) więc i Sony trafiło na allegro a ostatecznie zostało RCD310.
Emulator zmieniarki też miałem, właśnie do MFD2. Niestety nie gra to zbyt rewelacyjnie.
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Ja przymierzam sie do tego Pioneer Avic - 9210 BT:)
W poniedziałek jade zobaczyć jak gra w passacie B6 i jak funkcjonuje navi i kamera cofania.
Po rozmowie z włascicielem wynika ze jest z interfejsem can i z kiera współpracuje na fisie wyswietla navi i podłaczyć kamere cofania zamiennik można...
Ma wszysto co mi potrzeba tylko ciekaw jestem czy akumulatora nie bedzie mi rozładowywać?
Jedno wiem ze nie wyświetla info z klimatyzacji i parktronika bo trzeba mieć auto z białymi zegarami i nowszym climatronikiem.
W poniedziałek jade zobaczyć jak gra w passacie B6 i jak funkcjonuje navi i kamera cofania.
Po rozmowie z włascicielem wynika ze jest z interfejsem can i z kiera współpracuje na fisie wyswietla navi i podłaczyć kamere cofania zamiennik można...

Ma wszysto co mi potrzeba tylko ciekaw jestem czy akumulatora nie bedzie mi rozładowywać?
Jedno wiem ze nie wyświetla info z klimatyzacji i parktronika bo trzeba mieć auto z białymi zegarami i nowszym climatronikiem.
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
Tylko zastanów się dobrze jaki będziesz miał dostęp do aktualizacji map 

Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Bardzo bym chciał już je mieć :)niestety to zdjęcie z internetu ...cheles pisze:Marekk,
Fotkę środka z neta ściągnąłeś czy to u Ciebie
Navi do aktualizacji fakt ...droga najnowsza mapa to koszt 113 euro
Chodzi mi o to by ładnie grało odczytywało pliki z sd usb dvd głownie bajki bym miał ....

co do pioneera to miałem pare radyjek już w autach i jak narazie nic ładniej niegrało

Najchętniej bym kupił RNS 510 ale cokolwiek do tego podłaczyć to fortunę na moduły się wyda dlatego mnie to tak zniechęca

http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Np dołożyć kamerę cofania ale trzeba dokupic moduł, który sygnał z kamery przetworzy na obraz (mam to u siebie zrobione).aki pisze:a co można zmodzić w rns oprócz loga startowego ?
Oglądać TV dokupując moduł TV, paktronic też pójdzie,
A jak dokupisz modem to masz i internet w aucie

Ostatnio zmieniony ndz wrz 09, 2012 20:49 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.