Zebraliśmy z Aki kilka wzorów kubka, i poddajemy głosowaniu wzór kubka i dyskusje na temat wzorów. Dyskusję nad kolorami i napisem dostępna jest w odpowiednim dziale:
Głosować możemy na jeden wybrany wzór. Jeżeli komuś się wzory nie spodobają a na biurku właśnie popija kawkę z kubka, który dla niego jest super ma możliwość dodania wzoru i poddania pod głosowanie.
Kwestie finansowane podamy po głosowaniu nad wzorem klubowego kubka.
Wzór 1
Wzór 2
Wzór 3
Wzór 4
Wzór 5
Wzór 6
Wzór 7
Wzór 8
Wzór 9
Wzór 10
Wzór 11
Wzór 12
Żaden mi się nie podoba, podaję pod głosowanie dodatkowy wzór:
Ostatnio zmieniony czw wrz 13, 2012 11:35 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Skróciłbym ankietę, 14 dni to dużo. Zważywszy, że minimum następne 14 dni będzie zbierana kasa od zdeklarowanych, potem kolejne dwa tygodnie dopinanie zamówienia to kubki będą w grudniu. Takie moje zdanie.
Nie wiem czy ankieta nie powinna także zawierać cen, ja celowo podałem ponieważ mimo że gadżeciarskie te kupki to mimo wszystko tanie nie są. Cena może mieć znaczenie przy wyborze.
Tomas pisze:Skróciłbym ankietę, 14 dni to dużo. Zważywszy, że minimum następne 14 dni będzie zbierana kasa od zdeklarowanych, potem kolejne dwa tygodnie dopinanie zamówienia to kubki będą w grudniu. Takie moje zdanie.
Nie wiem czy ankieta nie powinna także zawierać cen, ja celowo podałem ponieważ mimo że gadżeciarskie te kupki to mimo wszystko tanie nie są. Cena może mieć znaczenie przy wyborze.
Też się zastanawiałem nad podaniem ceny ale na tym etapie nie chcę ryzykować, że będą różnice a później pretensje. Co do długości trwania ankiety myślę, że w sam raz. Niech najwięcej osób wybierze wzór.
Jeszcze z Aki będziemy wysyłać na PW info o głosowaniu. A każdy kupi sobie kubek na Mikołaja
dokładnie cheles, głosowanie na kalendarz trwa rok i nikt nie narzeka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Tomas,
Zwróć uwagę na głosowania nad kalendarzem ilu forumowiczów bierze w tym udział. A co do kasy jeden nie zwróci uwagi, a drugi zacznie zaraz podejrzewać mnie i Aki o jakieś niecne cele. I tak przy zamówieniu i kosztach będziemy dodawać ile co kosztuje.
Dobrze jest, nie dyskutować a glosować. Człowiek uczy się na błędach, jak będzie coś źle to następnym razem poprawimy z chelesem to.
Oświadczam wszem i wobec nie mamy zamiarów zarobkowych na tych kubkach a samo dobro forumowiczów. Wiadomo najważniejszą rolę odegra cena.
NIE JESTEŚMY AMBER GOLD!!!
Powiem tak.
Nie wiem jak wybierac skoro nie widzę jak będzie kubek wyglądał z naszym nadrukiem.
Co innego widziec kubek z byle czym (czyt. z tym co widzimy teraz) a co innego z własciwym logo/nadrukiem.
Lyjo tutaj wybierasz kształt kubka to co jest na nim nie ma znaczenia, chodzi o kształt, następna ankieta będzie z wybranym kształtem plus nasz nadruk w paru możliwościach.
cheles powinien administrować gdyż on stworzył ankietę