może tak być ale nie wszystkie turki to szuje znam paru handlarzy w Niemczech co mają extra auta, brałem u nich już parę razy i jeszcze nie zdarzyło się żeby coś było cofane czy picowane.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Sprzedający mi w końcu odpisał, że w vinie jest czeski błąd: końcówka zamiast 36 jest 63. Napisałam do gościa z allegro, żeby sprawdzić ten poprawny vin. Zobaczymy co będzie tym razem.
sam jestem ciekawy, może teraz wyjdzie nowy model tourana a może mój R-LINE HEEEEE
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Sprzedający udaje głupa, jak większość handlarzy. Jak są jakieś wątpliwości to nie żadnych wątpliwości. Niestety oni wychodzą z założenia, że i tak leszcz się znajdzie i kupi padakę, choćby wóz miał stać na placu i 2 lata.
tak jest niestety, a nie wierze w to że nie wiem czym jeździ
Tym razem wyszło:
Dane samochodu: WVGZZZ1TZ8W007563
Kraj pochodzenia: NIEMCY
Model: Touran 1.9 DPF Trend 77 TDI M6F
Rok modelowy: 2008
Typ handlowy: 1T1T41
Kod silnika: BLS
Kod skrzyni biegów: JYK
Data produkcji: 2007-06-06
Data wydania samochodu: 2007-11-20
Kod lakieru: D5Q
I aktualny przebieg jest ok 190tys km
Nie bity, tylko przednia szyba wymieniona w 2010r.
Warto? Czy szukać dalej?
[ Dodano: Czw Wrz 13, 2012 11:26 ]
Aki poszła pw do Ciebie.
czytałem, ta historia wydaje mi się troszku kombinowana, zobaczymy co dostaniesz od mojego gościa.