Co do pioneera 9210 BT to wyczytałem w sieci ze wyświetlania klimy i czujników parkowania ma tylko nowszy model 9310 BT i by to działało musi być biały fis...
Można do 9210 BT dołożyć komere cofanie tzw.zamiennik bez żadnych modułów tuner dvb-t to koszt 280 zł podpinasz pod radio też bez problemu tylko sterowanie jest z pilota a nie na ekranie tak jak to może być w RNS 510 przy pomocy dobrego tunera...
Mam mętlik w głowie szukając radia które sprosta moim ....
A niby to takie proste zmiana radia...
Jutro bede wiedział jak... ma ponoć wejscie sygnału z kamery RCA;)własciciel radia do którego jade prawdopodobnie kupic te radio ma założoną kamere pod te radio za niecałe 100 zł bez modułu więc zobacze jak to ma podłączone w pasku ;)i jak ma się to do jakości wyświetlanego obrazu.
Marekk pisze:Jutro bede wiedział jak... ma ponoć wejscie sygnału z kamery RCA;)własciciel radia do którego jade prawdopodobnie kupic te radio ma założoną kamere pod te radio za niecałe 100 zł bez modułu więc zobacze jak to ma podłączone w pasku ;)i jak ma się to do jakości wyświetlanego obrazu.
I od razu sprawdź czy jak wrzucisz wsteczny to czy radio przestawi się na kamerę.
Tak własnie zrobie .... ma również multifunkcje w pasku twierdzi ze wszystko działa wiec zobaczymy ile w tym prawdy jesli bedzie tak jak mówi to bede to brał radio
Marekk pisze:Tak własnie zrobie .... ma również multifunkcje w pasku twierdzi ze wszystko działa wiec zobaczymy ile w tym prawdy jesli bedzie tak jak mówi to bede to brał radio
Działać to pewnie działa ale nich powie jakie mody poczynił i ile kosztowało by radyjko zagrało
tak jakoś mi się zrymowało
Dlatego jadę zobaczyć ...:)na sprzęcie się troszkę znam więc sobie kitu nie dam wcisnąć
Wygooglowałem co nieco o tym radiu i mniej więcej wiem czego mogę się spodziewać .
ja zainteresowalem sie powaznie Go Clever Navio 702, cena w sklepach internetowych to okolo 800zl, a oferuje max mozliwosci,jedyny minus brak napedu CD, wyslalem zapytanie na allegro do sprzedajacego http://www.allegromat.pl/aukcja116875 czy zrobia mala prezentacje wideo mozliwosci tego sprzetu, szczegolnie chodzi mi o odbior radia,dvd..za te pieniadze gdyby to sensownie gralo okazja ..
Cheles powiem ci ze radio pioneer avic-9210 BT fakt ładnie gra w porównaniu z RNS 300, czyta divx kamera ładnie wyswietla obraz ... haczyk w tym ze trzeba moduły sterujące dokupić oddzielnie by to wszystko miało ręce i nogi. Facet co innego gada przez tel a co innego sprzedaje nie powazny za samo dodatkowe okablowanie wiazke RCA +kabel usb z antena TCM liczył sobie 450 zł niemowiąc juz o module do kamery cofania
Marekk pisze:Cheles powiem ci ze radio pioneer avic-9210 BT fakt ładnie gra w porównaniu z RNS 300, czyta divx kamera ładnie wyswietla obraz ... haczyk w tym ze trzeba moduły sterujące dokupić oddzielnie by to wszystko miało ręce i nogi. Facet co innego gada przez tel a co innego sprzedaje nie powazny za samo dodatkowe okablowanie wiazke RCA +kabel usb z antena TCM liczył sobie 450 zł niemowiąc juz o module do kamery cofania
Czyli miałem rację co do podłączenia kamery sam moduł pewnie by Cię kosztował drugie tyle by kamera zagrała z radiem.