Poliftowe mają pełny ocynk...Przemek_85 pisze:Eljot, A po co Ci klapa polifotowa akurat ?
Dziś Zamówiłem (Kupiłem), Dzisiaj Przyszło.
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Co to znaczy?Eljot pisze:Poliftowe mają pełny ocynk...Przemek_85 pisze:Eljot, A po co Ci klapa polifotowa akurat ?
Przedliftowe sa cynkowane do polowy? czy klapa przechodzi obróbkę juz po cynkowaniu i potem spawy nie sa cynkowane ?
Po czym rozpoznasz ze klapa poliftowa (oprocz rocznika)
Ufff ale seria pytan

Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Witam
Dzisiaj przyszła mi mata do bagażnika, jakieś niemieckiej firmy nie jakieś tam chińskie badziewie.
Mata ma specjalnie wyprofilowane ścianki na zaczepy pod siatkę (zależało mi na tym), oraz ta w środku wytłoczka jest pokryta materiałem z gąbeczką na której podoklejane są takie gumowe bąbelki żeby nic się nie przesuwało.
A tak wygląda:

Mata jeszcze dokładnie nie leży, widać to na krawędziach, ale spowodowane jest to tym, że do wysyłki została dość mocno zrolowana i założona była do autka prawie od razu po rozpakowaniu. Myślę, że po kilku dniach się ułoży.
Mata kosztowała mnie 50 zł
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Dzisiaj przyszła mi mata do bagażnika, jakieś niemieckiej firmy nie jakieś tam chińskie badziewie.
Mata ma specjalnie wyprofilowane ścianki na zaczepy pod siatkę (zależało mi na tym), oraz ta w środku wytłoczka jest pokryta materiałem z gąbeczką na której podoklejane są takie gumowe bąbelki żeby nic się nie przesuwało.
A tak wygląda:

Mata jeszcze dokładnie nie leży, widać to na krawędziach, ale spowodowane jest to tym, że do wysyłki została dość mocno zrolowana i założona była do autka prawie od razu po rozpakowaniu. Myślę, że po kilku dniach się ułoży.
Mata kosztowała mnie 50 zł
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Poproszę o jakieś namiary na sprzedającego - też mi zależy na tym wyprofilowaniuTomasz_W-wa pisze:Witam

- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
GioW muszę Cię zmartwić.
Mata jest używana, ale jak widać w stanie prawie jak nówka.
Zdaje mi się, że mata była w autku przyprowadzonym z Niemiec na części i sprzedawca miał tylko jedną sztukę, ale nic nie stoi na przeszkodzie zadzwonić, tu masz link do tej akcji co ja kupiłem:
http://allegro.pl/wykladzina-bagaznik-v ... ?source=oo
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Mata jest używana, ale jak widać w stanie prawie jak nówka.
Zdaje mi się, że mata była w autku przyprowadzonym z Niemiec na części i sprzedawca miał tylko jedną sztukę, ale nic nie stoi na przeszkodzie zadzwonić, tu masz link do tej akcji co ja kupiłem:
http://allegro.pl/wykladzina-bagaznik-v ... ?source=oo
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Tak.Tomas pisze:Leszek nówkę z ASO wziąłeś ?
Na alledrogo prawie nie ma, a jeżeli są to istnieje ryzyko że są porysowane, lub nie do tego modelu chociaż sprzedający pisze, że pasuje. Z tego co się dowiedziałem w ASO to srebne/stalowe były montowane tylko do półautomatycznej klimy. A czarne będą pasować (sprawdzę i potwierdzę) od starszych modeli z półautomatyczną klimą. Koszt na alledrogo to 80 PLN z przesyłką w ASO to 140. I po rozmowie z kolegami z forum doszedłem do wniosku, że lepiej dołożyć i mieć pewność, że nie będzie porysowana.
- Przemek_85
- Użytkownik
Wczoraj kupiłem i wymieniłem lewy łącznik stabilizatora, stary miał lekki luz ale stukał jakby się zawieszenie miało zaraz rozpaść, czas wymiany ok 30min w garażu razem z rozładowaniem i spakowaniem narzędzi łącznik TRW cena 75 pln, komfort podróżowania- bezcenny
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- Przemek_85
- Użytkownik
Powiem szczerze, że taki miałem zamiar, ale nie miałem czasu żeby to zrobić a musialem dla tego wymieniłem tylko 1.Tomas pisze:Jeden wymieniłeś tylko ? ja bym wymienił dwa, bo zaraz i tak drugi się odezwie.
Teraz sobie siedzę w domu i mógłbym zejść do garażu i wymienić drugi, ale żona w pracy a ja zajmuję się małym szkrabem, niestety jest jeszcze za mały żeby zejść ze mną ...

(i tak cały tydzień)
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy