AZIK pisze:zazdraszczam Waszej obecności na zlocie.... i ten wuszt z zymftem chodził mi po głowie cały piątkowy wieczór....
a kto był dziś na Summer Car Party i wjeżdżał na Muchowiec???
Nie ma co się palić na takie imprezy zawsze jest mnogo ludzi
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
filmik pierwsza klasa, ja muszę mój wrzucić, ale nie wiem kiedy ....
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
arti_76 pisze:Jak mnie nie nie wyrzucicie to chętnie na następnego przyjadę.
Będę stawał daleko żeby nie psuć zdjęć
Po prostu na każdym następnym spocie musisz wpisowe przywozić
A tak na serio toś jest nosz synek więc ni godej gupot
Ważne żeby była flaga
No i ciesze się, że "nowym" się podobało i liczymy, że na dłużej zagoszczą u nas
PS.
Panowie kto jeszcze ma zdjęcia niech podsyła na maila: amatusek@wp.pl lub wrzuci gdzieś na serwer i podrzuci mi linka. Zrobię jedną dużą paczkę do pobrania
ja coś mam może uda mi się dzisiaj zrzucić to wyślę na maila