Zostałem tatą :)
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Wielkie dzięki. W środę tak popiłem, że wczoraj cały dzień chodziłem chory, co mi się po alkoholu nie zdarza. Wziąłem urlop do 9 w pracy, żeby posiedzieć w spokoju z żoną i małym. Wracają w niedzielę, jak wszystko będzie dobrze (a na razie tak jest), więc mam jeszcze dwa dni, żeby się wyspać. Chwilowo robię mody w Touranie, które mogą się przydać, gdy dziecko będzie w aucie, tj. Fotwell, led-y pod drzwiami, listwa czarna plastikowa na zderzak i jak zdążę, to oświetlenie otoczenia w lusterkach.
Iso-Fix już testowałem, bo woziłem bratanka siostry w foteliku, a moje nosidełko (xlander) nie ma bazy, mocuje się je poprzez pas bezwładnościowy. Wszystko już testowałem, więc raczej technicznie mnie nic nie zaskoczy, no chyba, że Touran
W aucie jeszcze tylko łączniki stabilizatora dzisiaj, no i nowy aku na zimę, bo stary już poprzednie dwie zawodził.
Iso-Fix już testowałem, bo woziłem bratanka siostry w foteliku, a moje nosidełko (xlander) nie ma bazy, mocuje się je poprzez pas bezwładnościowy. Wszystko już testowałem, więc raczej technicznie mnie nic nie zaskoczy, no chyba, że Touran
W aucie jeszcze tylko łączniki stabilizatora dzisiaj, no i nowy aku na zimę, bo stary już poprzednie dwie zawodził.
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
A później ja do Ciebie Leszku jak i mój przyjdzie na światcheles pisze:Ucz się ucz - będę dzwonił jak już będą moje szkrabyniko02 pisze:Tego jeszcze nie robiłem, w niedzielę będzie pierwszy raz...marynarz75 pisze:tez sie bałem, a najbardziej uszkodzic młodego w kapieli
Masz jakiegoś manuala do tego?
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Janek oczywiście wymiana doświadczeń. Sąsiadowi za dwa miesiące się urodzi córka i uzgodniliśmy, że na spacery to razem będziemy chodzić na browarka.GioW pisze:A później ja do Ciebie Leszku jak i mój przyjdzie na światcheles pisze:Ucz się ucz - będę dzwonił jak już będą moje szkrabyniko02 pisze: Tego jeszcze nie robiłem, w niedzielę będzie pierwszy raz...
Masz jakiegoś manuala do tego?