Panowie, nie wysyłacie mi zamówień na PM bo jeszcze takowych nie ma.
Będzie informacja co i jak. Jak pisałem wczesniej razem z koszulkami smycze będziemy rozprowadzać
Troszkę cierpliwości
i o to chodzi żeby szybko poszło, i LYJO odzyskał kasę Lyjo moje pytanie czy z grupowych nie szło by pokryć kosztów smyczy? Wiesz o czym mówię?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
może porozsyłać male do każdego mam na myśli Śląsk że smycze są, podobnie jak robimy ze spotem. Może ktoś się skusi jak dostanie maila, bo często tu nie zagląda, a skrzynkę raczej sprawdza
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Te 50 to pójdzie z palcem w nosie szybko. Dlatego jeszcze raz powtórzę, choć byłem jednym z pierwszych w tej turze .... REZERWUJĂ 2 sztuki (tak na wypadek, gdyby się potem miało okazać, że już dla mnie zabrakło)