To miejsce może wybierzemy tak gdzie mieliśmy I spotkanie.
Park Handlowy Targówek ul. Malborska na parkingu przy Smyk Megastore. Obok jest Leroy Merlin ale tam zawsze pełny parking.
Rauko - weź lapka i kabel to parę rzeczy pozmieniam.
piątek 18 - 18.30 jest ok ale jak Tomalah ma robotę to niech on decyduje głównie kiedy i gdzie - ja postaram się dopasować aby był weekend; przy okazji jak by kogoś interesowało w tą sobotę i niedzielę jest dzień otwarty w NBP
GioW pisze:Zawsze można mnie odebrać spod hotelu na Jasnej w Centrum
Zobaczymy, czy ktoś z południowej części Wawy będzie się wybierał na spotkanie to by po Ciebie podjechał, a jak nie to wskoczysz do metra i ktoś z nas podjedzie po Ciebie.
[/fade]
Spoko od 12 w piątek jestem już w Wawie... telefon Leszku do mnie masz to najwyżej dasz znać.
Podjadę tam gdzie trzeba, nawet na Wileński aby było łatwiej... a stamtąd to już rzut beretem. Już tak jeździłem jak moja Księgowa mieszkała przy Wileński 2 lata (więc rejony mam obczajone)
GioW pisze:Spoko od 12 w piątek jestem już w Wawie... telefon Leszku do mnie masz to najwyżej dasz znać.
Podjadę tam gdzie trzeba, nawet na Wileński aby było łatwiej... a stamtąd to już rzut beretem. Już tak jeździłem jak moja Księgowa mieszkała przy Wileński 2 lata (więc rejony mam obczajone)
Oj coś dawno Cię w stolicy nie było. Wileński zamknięty metro budują cieżko tam się autem poruszać. Będziemy się w piątek zdzwaniać. Pogadam z kierowcami z roboty to podpytam się co i jak w tamtych rejonach.