Zapisy na klubowe ramki + breloczki + tablice
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Przelew poszedł
potwierdzenie w załaczniku ....

http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
Odnowiona galeria 20.05.2013
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
GioW, wszystko ok, w tabelce uwzględniłem pierwotną wersję z tablicami z nadrukiem solwentowym, po analizie projektów zdecydowałeś się na tłoczone. Jutro zaktualizuję tabelkę, jak reszta przelewów podochodzi. Generalnie wszystko już poszło do produkcji, także pod koniec tygodnia najprawdopodobniej każdemu zapakuję i powysyłam to co zamawiał.
-
- Przeglądacz
Wszyscy dostali już dane do przelewu. Dzisiaj będę miał już tablice oraz ramki zwykłe
(ramki już widziałem, moim zdaniem wyszły elegancko
). Ramki polimerowe i breloczki będą dopiero na początku przyszłego tygodnia. Także paczki będę wysyłał pewnie coś koło wtorku, środy w przyszłym tygodniu.
Jeszcze odnośnie ramek 3D, bo niektórzy dopytują. Chęć ewentualnego zakupu wyraziły 4 osoby. Tak jak pisałem jednorazowe koszty przygotowania matrycy wynoszą 500zł, przy 4 osobach jak łatwo policzyć wychodzi po 125zł, czyli masakra. Generalnie temat ramek 3D jest bardzo problematyczny. Za matrycę płaci się raz, po zakupie jest ona po prostu nasza. Przy pierwszym zamówieniu koszty jej przygotowania musieliby ponieść zamawiający, przy kolejnych zleceniach na ramki zamawiający płaciliby już tylko za ramki. Pytanie jak wtedy należałoby podejść do tematu? Najuczciwiej by było żeby zamawiający z kolejnej partii zwrócili część kosztów przygotowania matrycy kolegom z pierwszej tury. A co znowu przy następnych zamówieniach? Jak dla mnie temat niestety ciężki do przeprowadzenia.
edit: zaktualizowana tabelka o Tomasa
edit2: dotarły już ramki polimerowe, jak dla mnie rewelacja
Czekam już tylko na breloczki
(ramki już widziałem, moim zdaniem wyszły elegancko

Jeszcze odnośnie ramek 3D, bo niektórzy dopytują. Chęć ewentualnego zakupu wyraziły 4 osoby. Tak jak pisałem jednorazowe koszty przygotowania matrycy wynoszą 500zł, przy 4 osobach jak łatwo policzyć wychodzi po 125zł, czyli masakra. Generalnie temat ramek 3D jest bardzo problematyczny. Za matrycę płaci się raz, po zakupie jest ona po prostu nasza. Przy pierwszym zamówieniu koszty jej przygotowania musieliby ponieść zamawiający, przy kolejnych zleceniach na ramki zamawiający płaciliby już tylko za ramki. Pytanie jak wtedy należałoby podejść do tematu? Najuczciwiej by było żeby zamawiający z kolejnej partii zwrócili część kosztów przygotowania matrycy kolegom z pierwszej tury. A co znowu przy następnych zamówieniach? Jak dla mnie temat niestety ciężki do przeprowadzenia.
edit: zaktualizowana tabelka o Tomasa

edit2: dotarły już ramki polimerowe, jak dla mnie rewelacja

-
- Przeglądacz
Na ramki zwykłe, polimerowe i breloczki można jeszcze składać zamówienia, bo zamówiłem po parę sztuk więcej. GioW, popołudniu powrzucam zdjęcia, bo moim zdaniem, szczególnie te polimerowe wyglądają elegancko, tym bardziej, że praktycznie nie widać ramek tego typu na samochodach, więc fajnie się wyróżniają