Nie przyglądałem się jej specjalnieTomas pisze:W sumie fakt, ale do mnie też masz te 50 km, w tabelce masz napisane ze odbieram osobiście.
Zapisy na klubowe ramki + breloczki + tablice
-
vegeta
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Tomek, najważniejsze, że się podobają
I nie wiem, czy to przypadek, ale żona mi mówiła, że tego samego dnia co się widzieliśmy na targach miasto Gorzów zamówiło u niej w firmie ramki z nadrukiem reklamowo-promocyjnym miasta
W piatęk wieczorem i dzisiaj rano powysyłałem wszystkie paczki (poza jedną dla chłopaków ze Ślunska pod przewdonictwem kolegi LYJO, którą zgodnie z prośbą wyślę w połowie listopada), także zgodnie z regulaminem Poczty Polskiej wszyscy jutro powinni spodziewać się listonosza, który oprócz comiesięcznych rachunków powienien na osłodę zostawić sympatyczną paczuszkę
Jakby coś się komuś nie zgadzało (mam nadzieję, że nic nie pomyliłem) proszę o kontakt, będziemy korygować
Ps. Kilku osobom dorzucilem do paczki małą niespodziankę w postaci mniej bądź bardziej udanej próbki breloczka, które jakiśÂ czas temu zrobił dla nas producent.
Ps. Kilku osobom dorzucilem do paczki małą niespodziankę w postaci mniej bądź bardziej udanej próbki breloczka, które jakiśÂ czas temu zrobił dla nas producent.
- Marekk
- Specjalista
- Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Michał dzięki za przesyłkę dziś doszła i odrazu na aucie się znalazły
Co do ramek to sa
leci 
Co do ramek to sa
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2012 16:34 przez Marekk, łącznie zmieniany 1 raz.
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2398
Odnowiona galeria 20.05.2013
Odnowiona galeria 20.05.2013
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Dzisiaj otrzymałem rameczki
ładnie się prezentują tylko żeby jeszcze umyć samochód 
zdjęcia na końcu http://www.touranklub.pl/forum/viewtopi ... 4&start=15
zdjęcia na końcu http://www.touranklub.pl/forum/viewtopi ... 4&start=15
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2012 21:16 przez Damian15, łącznie zmieniany 1 raz.
- rasta
- Zaawansowany
- Auto:: Toyota Avensis T27
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 110 razy
ramki dotarły ... są super wykonane, jutro założę
dziękuje
pewnie wypadł gdy rozpakowywałem ramki z paczki 
szukałem, szukałem tego breloczka ... u mnie nie byłovegeta pisze:Ps. Kilku osobom dorzucilem do paczki małą niespodziankę w postaci mniej bądź bardziej udanej próbki breloczka, które jakiśÂ czas temu zrobił dla nas producent.
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2012 19:40 przez rasta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
daniel_wroclaw
- Początkujący
- Auto:: Touran, 1,9 TDI, 2005
- Imię:: Daniel
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
-
vegeta
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Zostało mi po 3 sztuki ramek polimerowych i breloczków i trochę większa ilość (z kilkanaście sztuk) ramek zwykłych. daniel_wrocław, na pma wyślę Ci szczegóły dot. realizacji zamówienia. Jak ktoś będzie reflektował na ramki, czy breloczki proszę się wpisywać, aczkolwiek tak jak zwykłe ramki będę mógł wysłać od ręki (do wyczerpania zapasu) tak na ramki polimerowe i breloczki będę potrzebował w miarę rozsądną liczbę chętnych, tak więc na realizację trzeba będzie trochę poczekać. Pozdrawiam