To ja jednak po dzisiejszej przejazdzce do Lodzi i spowrotem na letnich oponach zmuszony jestem odwolac moje wczesniejsze slowa, ze zimy nie bedzie! I w zwiazku z tym poprosze tez 3szt z przesylka, jesli to jeszcze aktualne. Szczegoly poprosze na PW.
Przyszły skrobaczki od Jeża, wyglądają niepozornie - zobaczymy jak sprawdzą się w boju... czekam na poważniejszy mróz dzisiejsze -6 nawet nie zaszroniło szyb, hehe a auto stoi jeszcze pod chmurką
Jeżu poleciało! dzieki wielkie... te kremowe też ładne - ale czarne z żółtą gumą wymiatają
GioW,
He he u mnie na osiedlu jak wychodziłem do pracy to kierowcy sąsiedzi ostro skrobaczkami pracowali, a co poniektórzy rękami śnieg zgarniali. A ja do garażu i wyjazd do roboty
cheles pisze:GioW,
He he u mnie na osiedlu jak wychodziłem do pracy to kierowcy sąsiedzi ostro skrobaczkami pracowali, a co poniektórzy rękami śnieg zgarniali. A ja do garażu i wyjazd do roboty
Co za brak kultury w Twoim wykonaniu trzeba było wziąć fińską skrobaczkę i w minutę zeskrabać wszystkie szyby sąsiadom i dopiero wtedy wyjechać z garażu wtedy może Jeżu zyskałby kolejnych kupców
cheles pisze:GioW,
Co za brak kultury w Twoim wykonaniu trzeba było wziąć fińską skrobaczkę i w minutę zeskrabać wszystkie szyby sąsiadom i dopiero wtedy wyjechać z garażu wtedy może Jeżu zyskałby kolejnych kupców
U Jeża zamówiłem dwie szt. dla sąsiadów. A sąsiadce nie zamierzam pomagać bo jak w ostatnią zimę pomogłem jej odśnieżyć miejsce parkingowe to do tej pory mi nawet dzień dobry nie odpowie. Więc niech skrobie.
1. Redart - 2 sztuki
2. Icemen181 - 1 sztuka
3. Lock00 - 5 sztuk
4. Peterb - 2 sztuki
5. cheles - 2 sztuka ( dla sąsiada swoją mam i nie oddam)
6. Andrz3j - 5 sztuk
7. Tomasz_W-wa - 4 sztuki
Jeżu da rade 4 sztuki, kolor raczej bym wolał czarny, ale jak się skończyły to może być też ten babski , podaj na priv dane do przelewu i numer konta.
Czekam na info.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa