no to byłoby pięknielock00 pisze:Dla Ciebie na forum zacznę pisać abyś mógł odczytać co pisze...

faktycznie zarejestrowałem że wolisz wszystko co polskie i z automatu przypisałem ci chęć otrzymania wersji PL kalendarza

no to byłoby pięknielock00 pisze:Dla Ciebie na forum zacznę pisać abyś mógł odczytać co pisze...
w pierwszej części zdania piszesz, że ankieta jest po to żeby się zorientować czy robić wersję PL tylko po co skoro w drugiej części znowu czytamy, że ANG będzie na pewno bo tak Ci się podobajarry pisze:
co? gdzie? przeczy? ja nie widzę (a wytrzeszczam oczy) żadnej sprzeczności...
a to nadinterpretowałeśLYJO pisze:w pierwszej części zdania piszesz, że ankieta jest po to żeby się zorientować czy robić wersję PL tylko po co skoro w drugiej części znowu czytamy, że ANG będzie na pewno bo tak Ci się podoba
Robert, tam był błąd w dacie ale po kalendarzu widzę, że napis jest zupełnie inny, więc Ci którzy jeszcze nie otrzymali niech śpią spokojnie - wszystko jest na "tip top".jarry pisze:a co z tym błędem Zlotu co pisał Lyjo? bo ja nie skumałem albo nie zauważyłem gdzie ten błąd...
dzięki, ciekawy pomysłLYJO pisze:http://www.allegromat.pl/aukcja124662