Naklejki klubowe - I edycja - zapisy ;)
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Tak wyglądają naklejki:

Na aucie wyglądają dużo lepiej, oczywiście przyklejone są same literki i kontur auta, bez tła.
Zdecydowanie czarna na jasne auta lub na szybę, a srebrna na ciemny lakier.
Wszystkim zamawiającym roześlę na PW dane do przelewu, pod koniec tygodnia wyślę naklejeczki (wolałbym hurtowo, żeby nie biegać co chwilę na pocztę
)
Przed naklejeniem warto odtłuścić lakier np benzyną ekstrakcyjną lub spirytusem

Na aucie wyglądają dużo lepiej, oczywiście przyklejone są same literki i kontur auta, bez tła.
Zdecydowanie czarna na jasne auta lub na szybę, a srebrna na ciemny lakier.
Wszystkim zamawiającym roześlę na PW dane do przelewu, pod koniec tygodnia wyślę naklejeczki (wolałbym hurtowo, żeby nie biegać co chwilę na pocztę

Przed naklejeniem warto odtłuścić lakier np benzyną ekstrakcyjną lub spirytusem

- dudi1516
- Początkujący
- Imię::
Do rock4, ja mam ten sam kolor " bambusowy metalik"
i zamówiłem czarną. Myślę,że będzie chyba bardziej widoczna i będzie lepiej kontrastować z autem. A co do Twoich planów na przyszłość to powiem Ci,że jestem już po zabiegu u tunera i pali na ciepłym na dotyk a jak zaśpie do pracy to esp na 3 biegu świeci
Dodałemmu 20 procent bo tak zalecał !!

- admin
- Władca postów
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
rock4 pisze:wysyłaj srebrną, w razie czego będę domawiał czarną (a jak to nie przyniesie pożądanego efektu będę negocjowało wypuszczenie 3 edycji naklejki - białej, dla takich jak "Tarpanków" jak mój)
Rauko chyba też ma taki kolor, będzie odbierał osobiście być może jakoś w tygodniu to zobaczę która lepiej pasuje.