Mam pytanie - czy macie może pomysł skąd wziąść instrukcję w języku polskim do tourana 1,6tdi bluemotion 2012r i do radia-nawigacji rns315?
Auto kupiłem w Belgii i instrukcję mam w języku niderlandzkim lub flamandzkim, którego nie znam.
Nie wiem może można zamówić w ASO, albo ściągnąć gdzieś z sieci..?
Większość rzeczy jest dość oczywista, ale na temat niektórych wolłbym doczytać.
skąd polską instrukcję touran 1,6tdi bluemotion 2012 rns31
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
w ASO instrukcja do auta w języku polskim 325 + 23% VAT , instrukcja do nawigacji RNS315 - 95 zł + 23%VAT - w sumie 500zł - lekka przesada według mnie - spodziewałem się ok. 200 za obie
kupiłem na allegro - 70zł + 50zł - w sumie 120 plus przesyłka - podobno sprzedają je nawet dilerzy, którzy wyeksportowali auta np. do Niemiec i polskie instrukcje im zostały...
kupiłem na allegro - 70zł + 50zł - w sumie 120 plus przesyłka - podobno sprzedają je nawet dilerzy, którzy wyeksportowali auta np. do Niemiec i polskie instrukcje im zostały...
wszystko ok
-
- Początkujący
- Auto:: touran 1.9 tdi 2006
- Imię:: dawid
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: skąd polską instrukcję touran 1,6tdi bluemotion 2012 r
jakby kogoś interesowało, to mam coś takiego zeskanowanego w języku polskim:
sam naprawiam vw touran, golf V, jetta.
zainteresowanych proszę o bezpośredni kontakt na mojego maila geodawmol@gmail.com z racji tego, że na forum bardzo rzadko zaglądam.
nie zależy mi na żadnych piwkach/podziękowaniach.
mam - to dam i pomogę. pozdrawiam
sam naprawiam vw touran, golf V, jetta.
zainteresowanych proszę o bezpośredni kontakt na mojego maila geodawmol@gmail.com z racji tego, że na forum bardzo rzadko zaglądam.
nie zależy mi na żadnych piwkach/podziękowaniach.
mam - to dam i pomogę. pozdrawiam