Kraków

Dział dotyczący spotkań regionalnych
Awatar użytkownika
LYJO
Władca postów
Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
Imię:: Olek
Podziękował: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: LYJO »

lock00, emilka1s, kurik,

:piwo: :brawa: :piwo:
Obrazek
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

kurik pisze: GioW pojechałeś teraz po rajtach mi i moim kolegom. Sprawę spota i wypowiedzi przemilczę bo trzeba trzymać fason :bry:
Nie miałem zamiaru nikomu pojechać, jedynie napisałem co o tym wszystkim myślę. Napisałem przecież, że LYJO prawidłowo zareagował upominając sie o podanie terminu, jednak zachowanie drugiego kolegi było już nie w porządku. Najpierw chciał aby to Krakusy przyjechały na śląsk bo jest ich mniejszość (propozycja LYJO zrobienia spota ślązaków w Krakowie), później dołożył tylko oliwy do ognia i poszło całe zamieszanie.

Nie potrzebnie sie unosicie i obrażacie na siebie. Odległości macie na tyle małe, że każdemu powinno to pasować.

P.S. emilka1s a próbowałeś nawiązać kontakt z kimś z Małopolski :> myślałeś, że jak zapiszesz sie do grupy to będą do Ciebie sami dzwonić... zobacz, że Małopolska nie jest tak licznie reprezentowana jak Śląsk... mogłeś się zapisać do grupy warszawskiej tam też chłopaki pomagają, w Łodzi też... nikt nie wybiera regionu w którym mieszka. :roll:
Ostatnio zmieniony czw sty 10, 2013 12:05 przez GioW, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sobek187
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: sobek187 »

Loco00 ty chyba jesteś z świętokrzyskiego. To nie chojrakuj z grupa śląska tylko zorganizuje spór w kieleckim. Co do mojej kultury to co możesz o mnie wiedzieć skoro mnie nie znasz.
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

sobek187 pisze:Loco00 ty chyba jesteś z świętokrzyskiego. To nie chojrakuj z grupa śląska tylko zorganizuje spór w kieleckim. Co do mojej kultury to co możesz o mnie wiedzieć skoro mnie nie znasz.
Czytaj tekst ze zrozumieniem :omatko: , na śląsk to zawsze chętnie zapraszaja na spot :piwo:
Awatar użytkownika
LYJO
Władca postów
Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
Imię:: Olek
Podziękował: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: LYJO »

sobek187 pisze:To nie chojrakuj z grupa śląska tylko zorganizuje spór w kieleckim
ja myślę, że ta wypowiedź zostanie mianowana jako CYTAT ROKU :hahaha:

przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać :haha:
Obrazek
Awatar użytkownika
admin
Władca postów
Auto:: Touran
Imię:: Maciek
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 122 razy
Kontakt:

Post autor: admin »

Panie i Panowie proszę o spokój :piwo:

Grupy są po to, aby dostawać wiadomości PW z info o spotach.

Ja krakowskim organizatorom proponuję stworzenie nowego tematu: I SPOT MAŁOPOLSKI - 15.02.2013, zrobienie listy i rozesłanie przez moderatora grupy info na PW :super:

Ten temat chyba został wyczerpany, więc zamykam aby uniknąć dalszych wycieczek osobistych.
Awatar użytkownika
jeżu
Władca postów
Auto:: PB8
Imię:: Tomek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 678 razy

Post autor: jeżu »

Dodam jeśli chodzi o masową korespondencję... pisać na PW jak będą konkrety i działamy.... coby było prościej i skuteczniej.... :)
Zablokowany