Tomalah Czerwonoskóry (Wawa)
- Tomalah
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dzieki wszystkim za mile powitanie. Mi sie tez podoba choc jak wspomnialem mial byc zupelnie inny, poza tym ze Touran. Byle jezdzil dlugo bez problemow.
[ Dodano: Sob Paź 27, 2012 21:32 ]
No to sie zaczelo! Dzis po snieznej przejazdzce do Lodzi do jarry'ego ja zyskalem kabelek a autko dostalo wyzszy bornetz i gateaway na poczet przyszlych dodatkow. Przy tej okazji poznalem rowniez osobiscie kolejnego klubowicza, szacuneczek, kopalnia wiedzy. Tylko zapala mia sie blad swiatel. Cos sie chyba przemknelo z przekodowania.
[ Dodano: Sob Paź 27, 2012 21:32 ]
No to sie zaczelo! Dzis po snieznej przejazdzce do Lodzi do jarry'ego ja zyskalem kabelek a autko dostalo wyzszy bornetz i gateaway na poczet przyszlych dodatkow. Przy tej okazji poznalem rowniez osobiscie kolejnego klubowicza, szacuneczek, kopalnia wiedzy. Tylko zapala mia sie blad swiatel. Cos sie chyba przemknelo z przekodowania.
Touran'ek Czerwonoskóry
- Tomalah
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Aktualizacja zmian, ktore mimo zapowiedzi jednak sie zaczely. Kurcze jak to wciaga
W grudniu Czerwony dostal nowe przeciwmgielne oczka. Dolozone wg wszelkich forumowych instrukcji. Poniewaz bornetz byl wczesniej wymieniony wiec po kodowaniu ladnie mruga oczkami na zakretach. Wymienilem tez przelacznik swiatel i na wersje z Auto. Dokodowalem Coming Leaving Home a wczesniej zalozylem lampki ostrzegawcze drzwi i dodatkowo ledy pod przednimi drzwiami. Z tylem jeszcze problem, bo musze ciagnac kabelki i na razie nie mam warunkow.
Teraz zbieram jeszcze graty do PDC.
Jak bede mial warunki rusze do roboty i jak sie uda zrobie kilka zdjec.
A mialem nic nie modzic. T chyba jakas zakazna choroba.
W grudniu Czerwony dostal nowe przeciwmgielne oczka. Dolozone wg wszelkich forumowych instrukcji. Poniewaz bornetz byl wczesniej wymieniony wiec po kodowaniu ladnie mruga oczkami na zakretach. Wymienilem tez przelacznik swiatel i na wersje z Auto. Dokodowalem Coming Leaving Home a wczesniej zalozylem lampki ostrzegawcze drzwi i dodatkowo ledy pod przednimi drzwiami. Z tylem jeszcze problem, bo musze ciagnac kabelki i na razie nie mam warunkow.
Teraz zbieram jeszcze graty do PDC.
Jak bede mial warunki rusze do roboty i jak sie uda zrobie kilka zdjec.
A mialem nic nie modzic. T chyba jakas zakazna choroba.
Touran'ek Czerwonoskóry