Mam do Was pytanie odnośnie pakietu lusterka jaki mam w Touranie. W pakiecie są samoprzyciemniające się lusterka ale nie działają wszystkie, tzn ściemnia się wewnętrzen i lewe zewnętrzne a prawe nie. Czy Tourany tak miały czy po prostu ktoś wymienił jedno lustro na zwykłe?????? W drugim samochodzie też mam taki pakiet (Skoda) ale tam przyciemniają się wszystkie lusterka.
Przyciemniające się tylko dwa lusterka w Touranie wydają mi się dziwnym rozwiązaniem??!
Stąd pytanie czy któryś z klubowiczów mógłby mi potwierdzić autentyczność pakietu w moim Touranie???? (VIN: WVGZZZ1TZAW108496)
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2013 21:15 przez Johny7205, łącznie zmieniany 1 raz.
Posiadam ten sam model tylko z 2008 roku. Faktycznie przyciemnia sie tylko wewnetrzne i lewe (od kierowcy) W instrukcji obslugi tak jest opisane ,ze tak ma to pracowac. Auto zakupione w salonie polskim
Romeczek, Mozesz tak jak pisał Turanek zaadoptować szkiełko ściemniające się z anglika... i będzie... tylko nie wiem jak jest z kabelkologią.....(pewnie jej nie ma i trzeba dołożyć)