pilot od centralnego sąsiadki ma coś wspolnego z moim...

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

pilot od centralnego sąsiadki ma coś wspolnego z moim...

Post autor: Dodi »

wczoraj siedze sobie w samochodzie pod marketem, było cicho bo nie słuchałem radia, obok mnie stał VW New Beetle mojej sasiadki, w pewnym momencie słysze jak w moim samochodzie cos klika samoistnie - ja nic nie dotykałem, mysle sobie pewnie sie cos wyłaczyło itd. ale z drugiej strony co to mogło by być jak samochod stał juz z 15 min... podczas tego klikniecia nie zauwazyłem jak sąsiadka przyszła i otwierała swoj samochód ale zamkneła i poszła jeszcze po cos do sklepu... ja juz wrociła drugim razem i otwierała swoj samochód to zwrociłem uwage, że w rytm mrugania jej kierunków podczas otwierania samochodu pilotem, własnie u mnie tak samo klikało w sterowniku... :shock: takie oczy zrobiłem... moj zamek nie reagował, tylko było słychac klikanie w sterowniku... czy jest mozliwe ze jej pilot miał jakies podobne fale do mojego??
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

Raczej malo prawdopodobne by była powtarzalnosc kodu. Ale najlepiej sprawdzioc ile pilotów jest w module komfortu i ew przekodowac na nowo. No i jeszcze pytanie - który sterownik masz na mysli , mowiac ze w nim "klika" .
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

Post autor: Dodi »

spacewalker pisze: No i jeszcze pytanie - który sterownik masz na mysli , mowiac ze w nim "klika" .

słyszałem to jakby po stronie pasażera u dołu, przynajmniej taki mi sie wydawało... rownie dobrze mogło to byc gdzies po deska rozdzielcza...ciezko okreslic...
ODPOWIEDZ