Wymiary schowka konsoli > po lifcie
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Wymiary schowka konsoli > po lifcie
Witam. Robię rzeźbę z nawigacją 7" w schowku konsoli środkowej. Moje dotychczasowe patenty niestety "psu na budę". Udaje mi się schować jedynie 6 calową. Mam w związku z tym pytanie/prośbę. Jakie są wewnętrzne wymiary tego schowka. Czy różnią się one szerokością, od tego bez guziczka? Czy po bokach są jeszcze te dźwigienki??
Pozdrawiam A.
Pozdrawiam A.
:::...Lepiej stracić pięć minut z życia, niż życie w pięć minut...:::
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Bez cięcia nie da rady jej wmontować, już to przerabiałem. Inny sposób mocowania, inne rozłożenie zawiasów... wypadałoby wtedy nową ramke też kupićforestman pisze:Dzięki, jeżu.. Wygląda to trochę lepiej niż przed liftem..
Coś mi się widzi, że będzie ostre cięcie![]()
A da się, w sposób w miarę cywilizowany, wmontować go w starą ramkę??

Oj oj... twojego nie ale swój też mogłem zrobićjeżu pisze: Nie zrobi zdjęcia mojego schowka...![]()

P.S. Jeżu Ty przed wymianą czegokolwiek zawsze robisz tyle fot

-
- Początkujący
Wielkie dzięki jeżu. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
Niestety.. Jak to mówi mój znajomy:
"-Jak się komuś nie wiedzie, to i pies mu nie nasika na buty"
Kolejny patent diabli wzięli.. Brakuje 0,5cm żeby sie domknęło.. a tak mi się podoba te 7"
Albo muszę się
coby się umysł rozjaśnił, albo zmienić model navi..
No, albo sobie darować ten schowek i modzić radio/navi
A może by ją zamotować pionowo, żeby się wysuwała do góry razem z klapą.. tylko trzeba by dorobić jakieś prowadnice.. i idealnie naciąć pionowo paski..
Czy 11cm w pionie zmieści się od zamkniętej klapki w dół.. nacinając również dno schowka??
Co o tym myślicie??
Niestety.. Jak to mówi mój znajomy:
"-Jak się komuś nie wiedzie, to i pies mu nie nasika na buty"
Kolejny patent diabli wzięli.. Brakuje 0,5cm żeby sie domknęło.. a tak mi się podoba te 7"

Albo muszę się

No, albo sobie darować ten schowek i modzić radio/navi
A może by ją zamotować pionowo, żeby się wysuwała do góry razem z klapą.. tylko trzeba by dorobić jakieś prowadnice.. i idealnie naciąć pionowo paski..
Czy 11cm w pionie zmieści się od zamkniętej klapki w dół.. nacinając również dno schowka??
Co o tym myślicie??
-
- Początkujący
Nie dam rady pozbierać tego do kupy, bo mam stary schowek i dużą navi (175x110x12).
Navi, to NavRoad LEEO S, z aktywnym uchwytem.
Kartonik na zdjęciu ma wysokość navi (11cm), ale szerokość niecałe 6". Chodzi mi o sens i możliwości tego pomysłu.
Czy zamykając schowek, będzie pod nim tyle miejsca, żeby navi wjechała do dołu, poniżej poziomu schowka, przez wyciętą w dnie szczelinę szerokości 1,5-2cm ??
Wszelkie pytania, sugestie, krytyka - mile widziane
Navi, to NavRoad LEEO S, z aktywnym uchwytem.
Kartonik na zdjęciu ma wysokość navi (11cm), ale szerokość niecałe 6". Chodzi mi o sens i możliwości tego pomysłu.
Czy zamykając schowek, będzie pod nim tyle miejsca, żeby navi wjechała do dołu, poniżej poziomu schowka, przez wyciętą w dnie szczelinę szerokości 1,5-2cm ??
Wszelkie pytania, sugestie, krytyka - mile widziane

- Załączniki