Highline, mógłbyś polecić kilka dobrych folii do przyciemnienia szyb?
Chodzi mi szczególnie o klapę... Dodi, zastanawia mnie jeden mały szczególik...
Czy te boczne nakładki nie wylecą po odsunięciu szyby?
Profesjonalnych folii nie kupisz na np. Allegro . Ja Omcie przyciemniałem za 350 zł u Kolesia https://www.facebook.com/pages/Glass-Bo ... 2239601614 (na ich fotach zbajdziesz moją Omcie TAxI) ... co prawda zaczynają od ... dobrego papierosa ... leci regee i ... atmosfera jest perfect. Robią idealnie ... bez wyciągania szyb tylko kłopot pojawia sie jak szyby np. tylna w Omedze ma takie bąbelki nalane na rantach ... po prostu tam żadna folia się nie przyklei. Aaaa no i fakt na tylną szybę zamawali odrębną folię ... plastyczna z racji wyprofilowanej szyby ... całośc trwała ok. 8 godzin.
p.s. za 350 zł zrobili mi całą bez przedniej szyby ... ale niestety po miesiącu musiałem z przednich drzwi zerwać - policaje ... .
Witam
Odnosnie przyciemniania szyb w aucie.
Kupilem juz jakis czas temu komplet drzwi do mojego auta w kolorze pasujacym do mojego , aby nie lakierowac zadrapan.Mój touran ma orginalnie wszystkie szyby zielone . Natomiast w komplecie kupionych drzwi , przednie sa zielone tylne czarne. Teraz pytanie jak sie montuje te szyby nad blotnikami w touranie??
Czy jezeli kupie sobie do okmpletu czarne tyl to czy je sie klei czy wklada?? i jak jest z szyba klapy bagaznika ??
-- Pt gru 09, 2016 13:14 --
Chce sie upwenic zanim zaczne wyrywac szyby i wymieniac a wiadomo przycieminiane lepsze niz zielone. Z drugiej strony jak trzeba tyle wklejac to odpuszczam wole sobie folie wlozyc.