GioW, wiadomo , na początku tygodnia ma zostać wysłane , być może jutro ,mam zostać poinformowany o wysyłce, tak jak sie umówiliśmy do Ciebie bezpośrednio nie pojdzie, więc przekaż info, ale i tak Tobie wyśle info na 100% ze szczegółami
luigisq16, narazie nie będę informował , bo jak będę pewny że tak będzie to powiem ,ale Ty zainteresowany będziesz wiedział pierwszy ... walcze z tematem...
lock00 pisze:GioW, wiadomo , na początku tygodnia ma zostać wysłane , być może jutro ,mam zostać poinformowany o wysyłce, tak jak sie umówiliśmy do Ciebie bezpośrednio nie pojdzie, więc przekaż info, ale i tak Tobie wyśle info na 100% ze szczegółami
Okej, to czekam na wieści. Wszystko już przygotowane, wszyscy wiedzą więc czekam tylko na info o wysyłce
odrazu po pracy pojechałem załatwiać sprawę i zrobione, dokładnie trzeci dzień schną ale juz można było je przewieźć, fajnie wyszyły ,sami zobaczcie , to nie to samo co w realu ale...
Jeżu kleiłem takim czymś jak SikaFlex 221. Lepszy od kleju do szyb tym, że lepiej się rozlewa i tak nie marze.
Chociaż tak jak wspomniał lock00, na klej do szyb też powinno się trzymać. Polecam jakieś markowe najlepiej.
Kleił mi lakiernik, który malował spoiler (ja załatwiłem tylko bazę i tą Sikę)
jeżu, damy jakoś rade.... w następnym tygodniu powinienem sie okreslic, ten tydzien to wogóle na nic nie mam czasu, jeszcze nie wyzdrowialem ale nadrabiam zaleglosci, narazie trzy osobiście kolega odbierze...a z resztą w następnym tygodniu postaram sie dalej ruszyć temat jak dotrą
Najlepiej skorzystał niko02 i forestman