VW Touran czy Mitsubishi Outlander?

Problemy ogólne, które nie pasują do innych tematów.
rafi
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: rafi »

Kolego skorpion1vw jesli masz problem z wyborem aut, wybierz ten najlepszy np. taki http://allegro.pl/mercedes-211-320-cdi- ... 13075.html a zapewniam Cie, ze bedziesz zadowolony
VW Touran 1,9 TDI 2005r. DSG
Obrazek
Awatar użytkownika
skorpion1vw
Przeglądacz
Auto:: VW TOURAN 1.9 AVQ 03'
Imię:: Wojtek

Post autor: skorpion1vw »

Witam

Dzięki koledzy za pomoc, ja, jak i moja rodzina od kilkunastu last związana jest z VW ) i szczerze mówiąc tak już chyba a nawet na pewno zostanie.Więc sprzedaję teraz swojego i szukam nowszego 1.9 ale zastanawiam się nad DSG czy manual,podobno Ci co mieli manuala a teraz DSG żałują że tak późno się zdecydowali,a kilka osób mówi że droga eksploatacja(wymiana oleju itd.) możecie doradzić coś w tym temacie koledzy którzy przesiedli się z manuala na DSG co wybrać,roczne moje przebiegi to 10-15tyś.Oczywiście HIGH LINE)

Dzięki i Pozdrawiam
CB Lafayette Zeus+antena Snake

Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
Awatar użytkownika
marcelid
Auto:: BASIC, 1.9 TDi-BKC, 2004
Imię:: Marceli
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: marcelid »

skorpion1vw pisze:Witam

Dzięki koledzy za pomoc, ja, jak i moja rodzina od kilkunastu last związana jest z VW ) i szczerze mówiąc tak już chyba a nawet na pewno zostanie.Więc sprzedaję teraz swojego i szukam nowszego 1.9 ale zastanawiam się nad DSG czy manual,podobno Ci co mieli manuala a teraz DSG żałują że tak późno się zdecydowali,a kilka osób mówi że droga eksploatacja(wymiana oleju itd.) możecie doradzić coś w tym temacie koledzy którzy przesiedli się z manuala na DSG co wybrać,roczne moje przebiegi to 10-15tyś.Oczywiście HIGH LINE)

Dzięki i Pozdrawiam
DSG wymiana oleju co max 60.000 km i nie patrz na cenę z serwisu zrób to sam wszystko co potrzebne znajdziesz na forum a koszt oleju to troszkę ponad 200 zł - w przypadku Febi ... POLECAM !! A skrzynią dział perfekt ... super ... ze skrzyżowania nie masz kierowców co zminiaja szybciej biegi :mrgreen:
161GD030, SQ6KBO
Mój MAJONEZIK ... a to JA
Awatar użytkownika
skorpion1vw
Przeglądacz
Auto:: VW TOURAN 1.9 AVQ 03'
Imię:: Wojtek

Post autor: skorpion1vw »

Dzięki marcelid ) więc szukam DSG jak się uda...
Ps.
Niezły przebieg 342tkm)
CB Lafayette Zeus+antena Snake

Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
Awatar użytkownika
marcelid
Auto:: BASIC, 1.9 TDi-BKC, 2004
Imię:: Marceli
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: marcelid »

I nie omieszkam powiedzieć, że wszystko GRA na 102 % ... skrzynia perfekt, silnik hula jak tralala ... polecam ... naprawdę ... pewnie silnik za jakis czas wymienię ale dopiero jak sie rozłoży :> ... dam znac na forum ile pobiegał :lol:
161GD030, SQ6KBO
Mój MAJONEZIK ... a to JA
ODPOWIEDZ