VW Touran czy Mitsubishi Outlander?
- skorpion1vw
- Przeglądacz
- Auto:: VW TOURAN 1.9 AVQ 03'
- Imię:: Wojtek
Witam
Dzięki koledzy za pomoc, ja, jak i moja rodzina od kilkunastu last związana jest z VW ) i szczerze mówiąc tak już chyba a nawet na pewno zostanie.Więc sprzedaję teraz swojego i szukam nowszego 1.9 ale zastanawiam się nad DSG czy manual,podobno Ci co mieli manuala a teraz DSG żałują że tak późno się zdecydowali,a kilka osób mówi że droga eksploatacja(wymiana oleju itd.) możecie doradzić coś w tym temacie koledzy którzy przesiedli się z manuala na DSG co wybrać,roczne moje przebiegi to 10-15tyś.Oczywiście HIGH LINE)
Dzięki i Pozdrawiam
Dzięki koledzy za pomoc, ja, jak i moja rodzina od kilkunastu last związana jest z VW ) i szczerze mówiąc tak już chyba a nawet na pewno zostanie.Więc sprzedaję teraz swojego i szukam nowszego 1.9 ale zastanawiam się nad DSG czy manual,podobno Ci co mieli manuala a teraz DSG żałują że tak późno się zdecydowali,a kilka osób mówi że droga eksploatacja(wymiana oleju itd.) możecie doradzić coś w tym temacie koledzy którzy przesiedli się z manuala na DSG co wybrać,roczne moje przebiegi to 10-15tyś.Oczywiście HIGH LINE)
Dzięki i Pozdrawiam
CB Lafayette Zeus+antena Snake
Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
Pozdrawiam
skorpion1vw
dolnośląskie
- marcelid
- ____________________

- Auto:: BASIC, 1.9 TDi-BKC, 2004
- Imię:: Marceli
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
DSG wymiana oleju co max 60.000 km i nie patrz na cenę z serwisu zrób to sam wszystko co potrzebne znajdziesz na forum a koszt oleju to troszkę ponad 200 zł - w przypadku Febi ... POLECAM !! A skrzynią dział perfekt ... super ... ze skrzyżowania nie masz kierowców co zminiaja szybciej biegiskorpion1vw pisze:Witam
Dzięki i Pozdrawiam
- skorpion1vw
- Przeglądacz
- Auto:: VW TOURAN 1.9 AVQ 03'
- Imię:: Wojtek