napisy na wyswietlaczu
-
karolśrem
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
napisy na wyswietlaczu
witam kiedys kupilem tourana 2006ri bylo wszystko ok. Mam licznik z duzym calym wyswietlaczem a ze nie ma jezyka polskiego to cos zapisalem w komp. pokladowym , a co sie okazalo bylo to przywróć ustawienia fabryczne czy cos w tym stylu i teraz pytanie do każdego komunikatu np nie zapiete pasy dochodzi jeszcze napis w jezyku ang. i lampka jak usunac te napisy na wyswietlaczu. Z góry dzieki pozdrawiam
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- spacewalker
- Władca postów
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
moze masz wyłaczona poduszke pasazera kluczykiem... albo cos tam nie łaczy?...august pisze:ja mam taki problem, co jakiś czas przy odpalaniu samochodu wyskakuje informacja, że bezpieczeństwo poduszek powietrznych jest dezaktywowane. Jednak żadna ikonka z poduszek powietrznych nie pali się i błąd żadne na liście nie pokazuje się. co to może być???
pozdrawiam august
ja mam wyłaczona poduszke pasazera bo woże dziecko i za kazdym odpalaniem mam taki komunikat...
- spacewalker
- Władca postów
- rekin
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1, 9 TDI BKC , 200
- Imię:: Grzegorz
Podłączę się do tematu . Mianowicie problem nie problem ale coś się dzieje z wyświetlaczem,
przy temp. powyżej 25 stopni otoczenia, zaczynają zanikać miejscami cyfry lub litery. Są widoczne ale bardzo słabo, i im wyższa temp. tym słabiej je widać. Gdy temperatura spadnie wszystko wraca do normy. Czy miał ktoś z Was taki dziwny przypadek ? (A może po prostu mam zimowe auto ?)
przy temp. powyżej 25 stopni otoczenia, zaczynają zanikać miejscami cyfry lub litery. Są widoczne ale bardzo słabo, i im wyższa temp. tym słabiej je widać. Gdy temperatura spadnie wszystko wraca do normy. Czy miał ktoś z Was taki dziwny przypadek ? (A może po prostu mam zimowe auto ?)
- spacewalker
- Władca postów