cheles, to ze DVD to cos tam czytałem na allegro,ale o inny formatach nic nie pisało, mysłalem ze juz testy poszly zwlaszcza chodzi mi rmvb rofal, trzeba wierzyć w cuda
lock00 pisze:cheles, to ze DVD to cos tam czytałem na allegro,ale o inny formatach nic nie pisało, mysłalem ze juz testy poszly zwlaszcza chodzi mi rmvb rofal, trzeba wierzyć w cuda
Kontaktowałem się firmą m-tronic, która zajmuje się pl menu do RCD 510 i temat wygląda następująco.
Koszt wprowadzenia poskiego menu do RCD510 niezależnie od producenta (Bosch,
Blaupunkt, Delphi) to 180 PLN Brutto
Radio należy wysłać, dostarczyć do ich serwisu w Lubinie.
W cenę jest wliczona wysyłka w naszą stronę.
Zrobiony sprzęt wysyłają w tym samym dniu w którym go otrzymają.
Nie ma innej możliwość typu płytki z pl menu, ponieważ Pan mi powiedział że to jest ich produkcji i nie rozpowszechniają na płytkach cd.
ŁukaszTouran, wcale sie nie dziwie że nie udstępniają plytki ,trzeba posiedzieć nad zrobieniem tego, a samo wgranie firmware zajmuje standardowo ok 4min.zalezy do czego
Rauko pisze:Wgranie firmware do RNS510 zajmuje standardowo godzinkę
jak na firmware bardzo dlugooo
Zamierzam w najbliższym czasie zakupić RCD510 ,aktualnie mam RCD 300,dlatego przydałby mi sie adapter anten, aby obsługiwał to radyjko, jaki mam wogóle kupić ?
Zamierzam w najbliższym czasie zakupić RCD510 ,aktualnie mam RCD 300,dlatego przydałby mi sie adapter anten, aby obsługiwał to radyjko, jaki mam wogóle kupić ?