2.0 TDI 140KM

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.
TomoZS
Auto:: Touran
Imię::

2.0 TDI 140KM

Post autor: TomoZS »

Witam! Na samym początku chciałbym napisać, że jestem nowy na forum i jeżeli coś nie tak zrobiłem to przepraszam z góry! :)

Na obecną chwilę posiadam Scenica (2000r) w benzynie i chcę zmienić na Tourana. Cenę jaką przeznaczam na zakup auta to około 20tyś. zł. Z Touranem nie miałem praktycznie styczności i nie wiem na co patrzeć przy zakupie. Interesuje mnie wersja 2.0 140km. Zdałoby się żeby VW był młodszy od Renault o te 4-5 latek. Mógłby ktoś napisać na co patrzeć przy takim modelu :) Jestem otwarty na wszelkie rady oraz linki do aukcji.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

Obawiam się, że możesz mieć problem w kupnie dobrego egzemplarza w takiej cenie. Wypadałoby dołożyć jeszcze z 5tys i wtedy się zastanawiać.

P.S. wypadałoby się na początku przywitać w Powitalni, bo zaraz koledzy będą Cię tam odsyłać ;)
Awatar użytkownika
aki
Władca postów
Auto:: VW/AUDI
Imię:: Artur
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy

Post autor: aki »

GioW, ma rację budżet trochę mały. No i liczyć się musisz że auto będzie maiło trochę nalatane.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA
Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO
"Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Image
Awatar użytkownika
marcelid
Auto:: BASIC, 1.9 TDi-BKC, 2004
Imię:: Marceli
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: marcelid »

Albo Majonez albo musisz dozbierać :mrgreen:
161GD030, SQ6KBO
Mój MAJONEZIK ... a to JA
ODPOWIEDZ